3.Bölüm "söz verdim"

788 33 3
                                    

Nefesten;
Dayımla konuştuktan sonra anında bilet aldım ve bavulu topladım. Çıkmadan önce son bir kez daha baktım o odaya. Annemin odasına.. Yatağının örtüsü hiç bozulmamıştı evden çıkmadan önce yaptığı gibiydi. Sehpanının üstünde duran resme baktım, annemle benim resmime.. Gözümden akan bir damla yaşa aldırış etmeden bavula koymuştum onu da.. Kapıya yönelip ayakkabılarımı giydim, kapıyı açtım ve son kez baktım bu eve. Şimdi annemin sesinin olmadığı o eve, neşenin eksik olduğu o eve son bir kez baktım ve kapıyı çarpıp çıktım.
Belki sonra yine gelirdim bu eve ama sonra...

*                             *                         *
Asiye: yengem emin misun? Başarabilecek misun bu dedikleruni?
Tahir: inşallah yengem senin desteğin sayesinde neden olmasun? Artık size daha yakın olmam lazım eve gelince göriyrim hallerinizi. Sizi üzecek bir şey diyecem diye yüzüme bakamaysunuz. Yengem ben çok özür dilerum hepinizi perişan ettum n'olur affet benu.. O kadar pişmanım ki senin yüzüne bakmaya bile utanayrum ben yüzüne baktıkça sağa dediklerum geliy akluma. Sonra çok kızayrum kendime o kadının ne suçu vardı da üzdün oni diye çok kızayrum be yengem.. Affet beni n'olur!
Asiye: yengem etma n'olur! Ben anlayrum seni, ne yaşaduklarıni, ne çektiklerunu, ne hissettiklerini anlayrum etma böyla ben sağa ne kızgınım ne de dargın bi an bile sağa küsmek, darılmak geçmedu aklumdan niye?! Çünkü dedumki “ benim paşam hatalarının farkına varacak işte o zaman yaralarının hemen kapanması içun bana sığınacak" bak, sen bağa sığındın paşam bende senun bana sığınmana izun verdum. Sen benden özür dileme.
Tahir: yengem iyi ki varsun.
Asiye: senda yengem senda.

Tahirden;
Yengemle konuşmak iyi gelmişti. Ona içimde kalan her şeyi döktüm ve bunu iyi ki de yaptım. Ona karşı yaptıklarımdan dolayı özür diledim başta çünkü bunu yapmak zorundaydım o ne kadar kalbimi kırmadın dese de onun da bir gururu olduğunu biliyorum.
Buradan ayrılmadan önce bu denize son kez baktım ve kendime bi söz verdim. Ne olursa olsun artık o eski Tahir'in değişeceğine söz verdim.

*                           *                           *
Nefesten;
Havaalanına gelmeden önce sevdiğim adamın evine de uğramıştım. Onun odası da aynı anneminki gibiydi ama en son ben toplamıştım yatağını. Onun odasındaki resmimizi de aldım ve onu da bavula koydum. Aynı bizim evden çıktığım gibi onun evinden de çıktım.
Ve işte sona geliyoruz yavaş yavaş, İstanbul'da ki hayatımın sonuna. Son kez bakıyorum şimdi bu İstanbul'a en fazla 5 dakika sonra terkedeceğim bu şehre son kez baktım ve bir daha buraya dönmeyeceğime söz verdim.

Evet arkadaşlar üçüncü bölümü beğenirsiniz umarım. Artık bundan sonraki bölümlerde NefTah gelecek inşallah ;) vote vermeyi unutmayunn :)

 AŞK YENİDEN (Devam Ediyor)Where stories live. Discover now