7. Bölüm

1.9K 175 40
                                    

Merhaba ben geldim.

Bölüm sınırı koymak istemiyorum ama kararsız kaldım. Sınır koyduğum zaman daha hızlı bölüm yayınlayabiliyordum.

Bölüm Şarkıları

Dolu Kadehi Ters Tut- Filozof
Dolu Kadehi Ters Tut- Aldattın Mı
Demir Demirkan- Zaferlerim

***

Sevim ablasının valizleri açıyor olmasına aldırmadan kendini yumuşacık ve kocaman yatağa attı. Selma Hanım'a bir durum raporu verme zamanları gelmişti. Telefonunu açıp kadını aradı.

"Alo, merhaba Selma Teyzeciğim müsait misiniz?" diye sorduğunda birbirinden şen iki kadın kahkahası duydu.

"Müsaitiz tatlım, sen aramasaydın ben arayacaktım valla. Nasıl, işe yaradı mı planlarımız?" dediğinde Sevim de neşelenmişti. 

"Tabi ki işledi planlarımız. Aras'la aralarında yalnızca dar bir koridor vardı yolculuk boyunca. Şimdi de aynı odada kalacak olmalarının şokunu yaşıyorlar sanırım."
"Şok bu geçer gider. Size güveniyorum kızlar, onları birbirinden uzaklaştırmayın hatta yakınlaştırın. Aralarındaki problemin temeli Ece'nin gitmesi ise Ece geldiğine göre düzelecektir." Nevin telefonu Sevim'in elinden kaptı, kendisinin de söylemesi gereken şeyler vardı.
"Selma Teyzeciğim bence en önemli sorun aralarındaki güven bağının zedelenmiş olması. Ece'nin Aras'a yeniden güvenebilmesi için elimizden geleni yapacağız ama işin büyüğü senin oğluna düşüyor." dedikten sonra sıradaki hamleyi yarın konuşma kararı almışlardı.

Sevim telefonu kapadıktan sonra sosyal medyaya girmişti, ablası nasılsa her şeyi hallediyordu. Bir arkadaşının postuna girdiğinde o postun beğenilerinde Umut'un hesabını görmüştü. Arkadaşı ile kafede buluştukları ve Umut'u gördüğü andan beri sürekli aklının bir köşesinde o vardı. Dikkatini çekmesine şaşırmamak gerekirdi aslında hatta garip olan o zamana dek fark etmemiş olmasıydı. Zira Sevim yakışıklı erkek radarını hep açık tutardı kendisinin de radarda olduğundan emindi zaten. Renkli gözlü, hafif minyon çıtır ve cıvıl cıvıl bir kız olduğundan peşinden erkek eksik olmazdı Sevim de bunun tadını çıkarırdı. Ancak bir süredir kimseyle takılmamıştı. Belki de aşk kadın için aşksız kalmak iyi gelmemişti de aklı tek bir kişiye üstelik henüz tanışmadığı birine kayıp duruyordu. Ablasının suratına fırlattığı tişörtle daldığı derinlikten çıktı.
"Ne öyle otlayan koyunlar gibi yayıldın hanımefendi yatağa. Gel yardım et şu valizleri yerleştirelim daha sevgilimi arayacağım. Sevim kalk..." Kız oflayarak kalkıp ablasına yardım etmeye başladığında en azından aklındaki düşünce bulutları dağılmıştı.

***

Ece çantasına sıkıştırdığı küçük deftere aklından geçenleri yazmazsa çıldıracaktı. Çantadan kalem ve defteri çıkarıp makyaj masasının üzerine kapandı.

" Hayatınızdaki tüm insanların size ihanet etmeye çalıştığını görseniz ne yapardınız?
A) Oradan hemen uzaklaşır, kaçarsınız.
B) Kalır ve o ihanet edenlerin canına okursunuz.
C) Kalakalırsınız ve ne yapacağınız belli olmaz.
Cevabım D hepsi.  "  Şu an kızlar iki oda ilerideyken o Aras'la aynı odada kalakalmıştı. Odadaki koltuk ne genç kızın ne de ondan daha uzun olan adamın sığabileceği boyuttaydı. Banyodaki küvet uyumaya müsait değildi, otelde yedek yatak kalmamıştı ve odalarında yalnızca iki kişilik büyük bir yatak var. 

"Öğle yemeği saatine az kaldı." Aras bu cümleyi ortam daha fazla sessiz kalmasın diye söylemişti ancak Ece kulakları doğru duymuyor olsun isterdi. Aynı odada hatta aynı yatakta kalmak zorundaydılar ve Aras az önce olay son derece normalmiş gibi konuşabilmişti. Ece kafasında onun için kurduğu cinayet planlarından birini harekete geçirmemek için Antalya'da gittiği seminerlerden öğrendiği şekilde derin bir nefes alıp verdi. Ancak bu yalnızca cinayet işlemesinin önüne geçmişti ve öfkesi hâlâ burnundaydı.

Gençlik HatasıWhere stories live. Discover now