49.Dio/Kill yourself in alcohol!/

1.6K 87 2
                                    

S ovim nastavkom počinje 2 sezona J

Pjesme za ovaj nastavak: Bruno Mars-Talking To The Moon(Pustite tu dok je Harry P.O.V.)

/Harry P.O.V.(Flashback)/

Lagane zrake sunca prelaze kroz prostoriju.Okrećem glavu u Lolinom smjeru i lagano se smješkam.Otvaram oči i primjećujem da nije tu.Zabrinuto se dižem sa kutne,iako nemam razloga za brigu jer je tu negdje u stanu.Nije mogla izaći jer je kod mene ključ,a rezervni sam sakrio.Prolazim prstima kroz kosu i sprječavam par loknica da mi padaju po licu.Oblačim majicu sa poda i crne farmerice.Osjećam se kao da nisam spavao cijelu noć.Trljam rukama oči i udaram nogom o stolić.

''Jebem ti!...''-psujem,ali što tiše jer je moguće da Lol spava u drugoj sobi.Ulazim u kuhinju i pravim nam  kavu.Želim da se probudi i da ju mogu zagrliti i poljubiti.

Ipak se odlučujem za verziju 'lezi u krevet pored nje i uživaj dok još spava'.

Polako otvaram vrata sobe,koja kao i uvijek škripe.

Provirujem glavu kroz njih i smješkam se,ali Lol nije u krevetu.Stvari su razbacane,ormar u kojemu je njen ruksak je otvoren i njene odjeće nema.Ormarić sa mojim boksericama u kojima sam držao rezervni ključ otvoren je.Približavam mu se i bacam ostalo rublje na pod,nema kljuća.

''Ne!Ne!Ne!''-nije mogla otići!Ne nakon onog svega.Bježi po ne znam koji već put.

Rukama razbijam lampu na ormariću i psujem sve po redu.Glupača!

Tek sada primjećujem da su izlazna vrata polu otvorena.Iznervirano stajem pred ogledalo u wc-eu i pokušavam se smiriti.Ali kako?Ostavila me nakon svega.Znači ona je cijelo ovo vrijeme prokleto lagala!?

''Glupača!Glupača!Glupača!''-ponavljam sebi u bradu.Polijevam se hladnom vodom dok pobjegle kapljice završavaju na mojoj majici.

Uzimam ključeve i izlazim iz stana.Naći ću ju kao i uvijek,samo će ovaj put biti drugačije.Prokleto ću joj se uvući pod kožu,natjerati ju da se po stoti put zaljubi i onda ju ostaviti,slomiti u milijune komadića.Patiti će i ona,još više!

/Lola P.O.V.(Sadašnjost)/

Naslanjam se na rub kreveta i lupam glavom od njega.Stiskam onaj glupi test u ruci i  samo čekam da ga razbijem.Nešto ne valja.Pogriješio je.Ja.Ne.Mogu.Biti.Trudna.!Uzdišem nekoliko puta dok iz džepa vadim mobitel.Tipkam Bell broj i prislanjam mobitel na uho.

Zvoni,ali nitko se ne javlja.Do par minuta me trbuh bolio,ali koliko sam sada iznervirana ništa ne osjećam.

Sranje,ne javlja se!I što da sad radim?Da kažem sestri tu 'radosnu' vijest.Sigurna sam da će biti i više nego sretna.Preokrećem očima na svoje misli.

Treba mi nešto za opuštanje.Nešto žestoko!Znam da u kući imamo nekog alkohola.Ma kakvo god bilo popiti ću ga.Moram što prije izbaciti ove misli iz glave!Dižem se sa poda moje sobe i silazim u dnevnu.Spencer je na par dana otišla kod prijateljice(toliko o tome koliko me voli i koliko se brine o meni),tako da imam cijelu kuću samo za sebe.Još bolje,ne treba mi ona tu da mi pametuje.

Otvaram staklena vrata od police i pogledom prelazim preko njega.Sranja,sranja i još sranja.Zar u ovoj jebenoj kući nema ništa za popiti?Mezcal!Huh,nije baš kao Jack,ali poslužiti će.Nisam imala vremena za uzeti čašu,već sam otvorila bocu i direktno popila pola boce.

Možda nekima alkohol nije rješenje,ali meni je!

Već osjetim vrtoglavicu,ali i dalje ne prestajem piti.Ne stajem,samo sipam to sranje od pića u mene.Neka mi pomogne da pobjegnem,pošto nitko drugi to ne može!

Ten Days With My Devil/h.s./Where stories live. Discover now