Heterofobia!?

1.1K 29 0
                                    

Hana:
Te-ai întrebat vreodată cum e să îți fie frică de sexul opus? Ei bine, dacă da, îți voi răspunde la întrebare . E groaznic!! Încă de mică mie mi-a fost frică să mă aflu în preajma unei persoane de sex masculin , singurele persoane de sex opus cu care vorbeam erau rudele cele mai apropiate. De la o vârstă fragedă am încercat din răsputeri să mă feresc de persoanele masculine . Din această cauză am decis că nu voi avea niciodată o relație intimă cu un băiat. Nu știu de ce îmi e frică de băieți ,dar nici nu vreau să aflu de ce.

Bum:
Heterofobia... Nu-i un cuvânt tocmai complicat. În mod normal oamenii nu ar recunoaște că se tem de sexul opus ,dar eu o fac. De mic m-au înspăimântat femeile și fetele,dar această problemă s-a dezvoltat împreună cu mine . Inclusiv de mama și sora mea îmi e frică. Frica mea nu poate fi explicată decât prin faptul că fetele sunt prea bârfitoare și nu îmi vine să vorbesc cu ele. Când eram mai mic ,fobia mea s-a dezvoltat din cauza unei fete care m-a bătut din cauza faptului că iubitul ei a spus că sunt mai drăguț decât ea ( aveam efectul ăsta pe băieți datorită trăsăturilor mele androgine).

Narator:
Hana și Bum locuiesc în același cartier, dar nu au făcut niciodată cunoștință. Mamele lor au fost colege în liceu , amândouă fiind eleve la o școală specială pentru oamenii din alte țări ,mama Hanei fiind din Japonia și a lui Bum din Coreea. Atât Hana cât și Bum suferă de heterofobie, frica de sexul opus, amândoi au fost la un moment dat agresați de cineva de sex opus datorită trăsăturilor lor androgine ,cu toate acestea ,doar Bum ține minte de ce îi este frică de fete, Hana a uitat pe loc motivul ( când a fost agresată ,s-a lovit la cap , lucru care i-a cauzat amnezie). Ei merg la același psiholog, în aceeași zi ,dar la ore diferite. Amândoi iubesc animeurile și chiar au fost și la un festival otaku , în aceeași zi, în același an, îmbrăcați ca și personaje din același serial,dar nu au interacționat unul cu altul, deșii , când au mers la un stand cu suveniruri,au stat unul lângă altul la coadă . Destinul îi vrea împreună,dar fobia lor nu le permite să interacționeze. Totuși, în urmă cu un an, ei doi au avut o conversație de o secundă la ziua celei mai bune prietene ale Hanei ,care era și colegă de clasă cu Bum și prietenă de familie. Conversația lor a durat doar o secundă din cauza faptului că Bum ,care arăta puțin cam ca o fată , s-a speriat și a fugit de lângă Hana când aceasta a încercat să înceapă o conversație cu Bum crezând că-i o fată (da, știu, foarte complicat).
Această poveste e puțin complicată . Personajele sunt puțin cam homo, dar nu chiar. Această poveste nu încearcă să încurajeze nici cuplurile tradiționale și nici cele gay . Prin această poveste încerc să promovez iubire așa cum este ea și faptul că nu trebuie să ne îndrăgostim de exterior ci de interior.

Iubirea E Iubire Până La UrmăWhere stories live. Discover now