Adevărul

193 13 2
                                    

Hana:
Era vacanța de iarnă . Eu îmi doream foarte mult să merg într-o excursie cu Sarah ,dar nu vroiam să se întâmple ceva și să descopere că ,de fapt ,sunt o fată , așa că nu am mai invitat-o nicăieri. Cu toate acestea,ea m-a invitat pe mine să mergem într-o mică excursie la munte pentru o zi, în sensul că luăm dimineața terenul spre destinație și seara ne întoarcem . Inițial i-am spus că nu pot veni,dar atât s-a milogit de mine până am decis să merg.

Următoare zi:

Ne aflam deja la munte și era deja ora 17 . Eu și Sarah tocmai terminasem de vizitat un muzeu de pietre prețioase și urma să mergem la un restaurant. Afară viscolea cu putere și noi de-abia reușeam să ne deplasăm . Mi-era frică ca nu cumva să îmi pice peruca.  Afară deja era întunecat și am decis să mergem direct acasă după ce mâncăm , însă planurile noastre au fost distruse. În timp ce ne aflam la restaurant am aflat de la știri faptul că majoritatea drumurilor și căilor ferate au fost închise din cauza viscolului . În afară de orașul în care ne aflam , toate orașele de prin jur aveau drumurile închise,ceea ce însemna că suntem blocați aici. Norocul nostru era că restaurantul era legat de un hotel și că am găsit cazare .

Bum:
În urma circumstanțelor în care ne aflam ,am decis că voi termina o dată pentru totdeauna toată minciuna cu Sarah și că îi voi spune lui Kanato că ,de fapt,sunt băiat. Ne aflam în cameră . Amândoi stăteam pe câte o parte a patului matrimonial ce se afla în singura cameră pe care o găsisem disponibilă . Nimeni nu scotea nici o vorbă până când...
- Trebuie să-ți spun ceva , spunem amândoi de-o dată.
- Spune tu prima ,zice Kanato.
- Nu ,tu primul .
- Hai să spunem de-o dată,zice Kanato ,iar eu dau aprobator din cap. La trei ! 1!2!3!
- Sunt băiat ,spun eu               
- Sunt fată, spune Kanato de-o dată cu mine.
Ne uităm unul la altul puțin șocați de situație . Ne dăm amândoi perucilor jos . Mă uităm la Kanato cum își dădea jos peruca și își ștergea machiajul , în timp ce eu făceam același lucru . Încet , încet , Kanato devenea altcineva ,devenea cineva cunoscut mie, devenea Hana.
Am rămas amândoi cu gurile căscate când am descoperit că de fapt noi ne cunoșteam  deja. Hana a început să plângă ,iar eu deja aveam lacrimi în ochi.
- Hana ,eu ...
Nu am putut să-mi termin propoziția deoarece Hana s-a năpustit asupra mea și m-a luat în brațe .
- Te iubesc ,a zis ea printre lacrimi . Mă bucur așa de mult că Sarah era de fapt tu !
- Și eu te iubesc ,am șoptit încet .
Nu-mi păsa că de fapt Kanato nu era băiat deoarece eu m-am îndrăgostit de caracterul lui ci nu de sex.
Iubirea nu are bariere referitoare nici la sex , nici la etniei , nici la limbă ,nici la nimic . Iubirea este iubire oricum ai percepta-o .

Iubirea E Iubire Până La UrmăWhere stories live. Discover now