Sentimente

196 10 0
                                    

Hana:
Sunt stresată ! Trebuie să îi spun că sunt fată astăzi , altfel mă voi simți și mai vinovată . Oricum, cât încă nu sunt îndrăgostită de ea , dacă nu mă acceptă așa cum sunt și nu o să mai vorbim niciodată,nu o să sufăr chiar atât de mult. Dar, dacă în asta îi șansa mea să îmi fac o prietenă ? Dar .... dacă o să mă îndrăgostesc de ea și ea o să mă vadă doar ca pe o prietenă ? Gândesc neclar ! Prea complicat! De fapt, nu-i așa complicat . Tot ce trebuie să fac e să îi zic ,nu? Nu? Am ieșit din casă , când primesc un mesaj , așa că mă opresc să-l citesc și să răspund , când... cineva se lovește de umărul meu . Mă uit la acea persoană . Era Sarah.
-Scuze, scuze! spune ea
-Hei,Sarah! Presupun că mergem împreună de aici dacă tot ne-am întâlnit ...
- Ok!
Mergem pe stradă la o distanță de aproximativ 8 cm unul de altul . Cât timp a fost liniște , am analizat-o . Rozul o prindea foarte bine ,de asemenea , spre deosebire de multe alte fete pe care le cunoaștem ,avea piciorul destul de mic, aproximativ 37 dacă nu mă înșel ,dar tot piciorul meu era mai mic ( nu pot să cred că mă gândesc la picioare,WTF) ochii ei erau căprui ,avea gene lungi, deșii nu părea că poartă rimel, machiajul era minimalist, nimic complicat, părul arăta puțin ciudat, probabil că era de la faptul că nu era proaspăt spălat , deșii cred că își vopsise părul. După o liniște ciudată de aproximativ un minut,am spus:
-  Deci ... ce-ai zice dacă ne-am cunoaște mai bine? Pari o persoană interesantă cu care aș putea deveni prieten și...
-E ok! Bun..cu ce să începem?
- Povestește-mi ceva despre tine.

Bum:
Am povestit multe despre mine : i-am spus de faptul că sunt o persoană mai timidă , puțin anxioasă uneori, că nu prea am prietene (totuși nu i-am zis de ce) , că mi-aș dori pe viitor să devin un scriitor de manhwa și să mă mut în Coreea . De asemenea , i-am povestit câteva întâmplări din trecut și am spus glume. Kanato mi-a povestit despre toate planurile lui de viitor , despre familia lui și despre problemele lui cu anxietatea și depresia . De asemenea , mi-a zis că nu prea are mulți prieteni , și nici un prieten băiat,ceea ce mi s-a părut foarte trist, și de fapt că el consideră muzica  și animeurile medicamente și .....e bisexual,sau cel puțin așa crede de vreme ce nu a avut sentimente puternice pentru niciun băiat și nicio fată , excepție fiind băieții și fetele din anime , Lisa din Blackpink și  Yoongi și Junkook din BTS. A mai spus și faptul că e o fire deschisă și că acceptă orice în jurul lui,dar că este foarte fricos . Încetul cu încetul simțeam că mă îndrăgostesc de el . Îmi place totul la Kanato , modul în care vorbește,cum se poartă , ochii lui albaștri care își schimbă culoarea de la lumină, părul negru , zâmbetul lui ... totul. Am vărsat o lacrimă la gândul că eu îl trădez mințind-ul că sunt fată ,dar e un risc pe care mi-l asum . Pentru el mi-aș face și schimbare de sex dacă nu poate concepe să stea cu un băiat .
După aproximativ trei ore în care am mâncat prăjitură și am povestit ,am plecat împreună acasă .

Hana::
Concluzia la care am ajuns azi.... Cred că m-am îndrăgostit ...de o fată

Iubirea E Iubire Până La UrmăWhere stories live. Discover now