Capcană

503 13 3
                                    

Hana:
E vineri 13 . În mod normal numărul 13 îmi ține de noroc,dar azi nu prea . Astăzi este ziua unei dintre cele mai bune prietene ale mele și ține o petrecere la care sunt și eu invitată . În mod normal ,nu mă duc la petreceri pentru a evita eventualul contact cu o persoană de sex masculin , dar de la ea nu-mi permit să lipsesc. Oricum colegii ei nu prea mă cunosc așa că nu îmi fac griji că mă vor aborda de vreme ce, în ultimii trei ani ,de când a decis că își va ține ziua și cu  toți colegii ei , nu m-a abordat nici un băiat . De această dată ,la ziua ei, va trebui să mă îmbrac ca și un băiat pentru că am pierdut un pariu cu ea . Probabil că a făcut acest pariu cu mine deoarece știa că voi pierde și încearcă să îmi vindece fobia , plus probabil crede că voi deveni cu siguranță o yuri dacă nu încerc să vorbesc și cu băieții . Ea are o problemă cu gay-i , ca și majoritatea locuitorilor din țara asta. Acum e la mine acasă și încearcă să mă ajute să mă îmbrac. Am decis să mă îmbrac într-un stil ieșit din comun,mai exact într-un stil coreean sau japonez ( ceva în stilul kpop idol sau yaoi anime): blugi strâmți, un pulover la fel cu cel pe care îl poartă SUGA în videoclipul de la DNA , o perucă neagră pe care am aranjat-o într-un stil asemănător cu stilul lui Jungkook în Idol ,iar în picioare avem o pereche de converse roșii. Port pe mine o chestie care îmi face sânii că pară inexistenți . Ochii îmi sunt scoși în evidență de tuș și buzele îmi sunt făcut mai roșii spre interior și nude spre exterior. Când mă termin , prietena mea se uită la mine . Ochii ei străluceau.
- Areți perfect!!
După cam o oră:
Eram la petrecere. Toți invitații erau prezenți deja, cu toate acestea nu am observat o anumită persoană,un băiat cu care am vorbit din greșeală anul trecut deoarece am crezut că era o fată. Doar eu și prietena mea știam că ,de fapt,sunt fată. O grămadă din fetele de acolo au venit și ori m-au complimentat(4/16) ori mi-au spus că arăt ca un gay(nu prea mă deranjează). Brusc, cineva intră la petrecere ,o fată puțin mai înaltă decât mine,cu păr blond și lung,cu aspect asiatic ce poartă o rochie roșie cu platforme albe. Am fost surprinsă deoarece credeam că erau toți prezenți. Nu părea că îi pare bine că se află la petrecere.

Bum:
  Urăsc zilele de vineri 13. Sunt obligat de către părinți mei să mă duc și anul acesta la ziua unei colege,dar de această dată trebuie să mă duc îmbrăcat în haine de fată pentru că am pierdut un pariu cu fratele ei. Am noroc că eu și sora mea suntem pe același numere și la haine și la pantofi. Port rochia ei roșie și platformele albe ,iar în cap i-au peruca pe care am cumpărat-o pentru a face cosplay pe Rachel din Satsuriku no tenshi. Port machiaj pentru prima oară , sora mea mi l-a făcut . Acum arăt ca o fată dintr-un grup de k-pop .
După o oră:
Am ajuns la petrecere. Deja vreau acasă.  Mai multe fete decât băieții. După ce dau cadoul mă așez la masă lângă un băiat care părea foarte drăguț,cel puțin din spate.  Încerc să fac conversație cu el în timp ce încerc să îmi păstrez aparența de domnișoară:
- Hei!
- Salut!( Când își întoarce fața spre mine observ că era foarte drăguț și arăta exact ca și un k-pop idol, inclusiv aspectul lui era poțin asiatic, probabil provenea dintr-o familie amestecată ca și mine)Cum te cheamă?
Fuck! Nu pot să îi zic numele meu adevărat , s-ar prinde că nu sunt fată și m-ar caracteriza că fiind un pervers.
-Sarah. Mă cheamă Sarah. Pe tine cum te cheamă ?
-Ăăăăăăă...Kanato.
-Ești japonez??
-Nu chiar. Mama e. Tu ești din Coreea ?
- Nup ...Mama mea e.
În timp ce am zis acest lucru , m-am gândit la ceva. În orașul nostru este un cartier plin asiatici,de altfel acolo locuiesc eu.
- Tu locuiești în cartierul acela plin de asiatici ??
-Da...
- Ciudat ,asta înseamnă că suntem vecini.
Ne era ușor să găsim lucruri comune între noi: amândoi eram din familii amestecate, amândoi aveam câte o soră, amândoi trăiam în același cartier, amândoi eram otaku și fani k-pop. Pare foarte drăguț și îmi place atmosfera pe care o creează în jurul lui. Pe toată durata petrecerii am vorbit despre una, despre alta. Cu cât vorbeam mai mult cu atât începeam să ne împrietenim mai mult. Mă simțeam prost că îl mințeam făcând-ul să creadă că sunt fată,dar îmi era frică să-i spun adevărul. Cred că începeam să mă îndrăgostesc de el.

Iubirea E Iubire Până La UrmăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum