A doua întâlnire

265 11 0
                                    

Hana:
Deci.......aparent nu-i așa rău să faci crossdressing . M-am distrat de minune... mi-a plăcut foarte mult să stau la povești cu acea fată ,Sarah. Părea foarte drăguță și destul de frumoasă , chiar dacă părea cam făcută dintr-o bucată . Avea o față foarte drăguță. Ieri,la finalul petrecerii,am făcut schimb de numere de telefon , poate o să ne împrietenim mai bine. Îmi place de ea,dar nu în genul ăla...... îmi place ca persoană . Avem multe în comun ,dar mă simt prost că a trebuit să o mint că sunt băiat . Îmi pare rău pentru faptul că am mințit ,dar , în apărarea mea, măcar îmi fac o prietenă cu care să am MULTE în comun. Mi-aș dori să îmi pot da o întâlnire cu ea, deoarece pare genul de persoană de care m-aș îndrăgosti.
Nu mai înțeleg nimic ! În creierul meu o văd doar pe ea și nu e de bine. Dacă va afla mama că încet încet începe să-mi placă fetele o să mă trimită la mănăstire (mama e trecută la creștinism). Poate ar trebui să nu mă mai gândesc la toate aceste lucruri,dar când sunt sigură ,mă întreb mereu ce face Sarah. Într-un fel mă bucur că am întâlnit-o ,dar îmi pare rău pentru prietena mea . A vrut să mă salveze de homosexualitate , dar nu a putut . Mă simt bine ,dar în același timp prost. Trebuie să o sun ,dar nu vreau să par disperată. Trebuie să vorbesc cu ea și să încerc să-mi dau seama dacă chiar o plac sau dacă e doar un impuls. Tastez numărul ei . Sun. Sună. Răspunde:
-Alo?
Vocea părea puțin cam groasă, probabil tocmai se trezise.
-Bună , Sarah! Sunt Kanato.
- A! Kanato! Bună!
Avea o voce atât de drăguță>-<.
-Deci..... mă gândeam....nu ai vrea să ieși afară cu mine ?
Am zis-o!
Bum:
-Deci.... mă gândeam....nu ai vrea să ieși afară cu mine?
Inima mea bătea atât de tare încât o puteam auzi. Toată ziua mă gândisem la Kanato,iar acum el mă sună să ieșim! Trăiesc un vis?
- Da ! Normal că vreau! La ce oră?
Eram foarte entuziasmat. Nu mă deranjează faptul că aș putea fi gay,ba din contră,de vreme ce asta înseamnă că nu o să am nimic cu nici măcar o fată. Perfect.
După ce mi-a dat coordonatele întâlnirii noastre am intrat direct în pită cu pregătirile: machiaj, fustă , tricou roz cu BTS și balerini. Arătam bine . Mi-am pus peruca și m-am dus spre locul de întâlnire. Mai aveam 15 minute pentru a ajunge la cofetăria une urma să ne întâlnim , când mă lovesc cu umărul de o altă persoană care scria un mesaj.
-Scuze , scuze!
Când m-am uitat mai atent îmi dau seama că el era în fața mea . Arăta atât de bine , dar părea stresat.

Iubirea E Iubire Până La UrmăWhere stories live. Discover now