14

1K 91 24
                                    

Autor...

~Scene +18~

Jude se afla peste Zero privindu-l doritor .

-Zero...daca simți ca nu esti pregătit voi înțelege.

Zero nu stia ce sa răspundă exact , își dorea foarte mult sa o faca cu Jude dar în aceiași timp îi era si frică, frică de durere.

-Sunt pregătit!

Venise raspunsul băiatului blond.
Jude se aplecase mai mult până când buzele lor s-au unit intr-un sărut destul de pasional care sa transformat în unul dezordonat.

Cand nevoia de aer sa făcea tot mai mult simțită s-au desprins din sărut , băiatul cu par brunet îi cerceta cu buzele gâtul celui blond, îl mușcă si sugea lăsând multe pete rosiatice ce aveau sa stea acolo multă vreme .

Zero și-a dus mâinile pe spatele iubitului său , plăcerea pe care io oferea Jude era incredibilă, nu m-ai simțise niciodată așa ceva.

-Ce ai zice sa scăpăm si de haine?

Îi soptise Zero iubitului său la ureche.

-Ceea mai buna idee.

Spuse Jude ridicându-se puțin de pe iubitul său cat sa îsi dea tricoul si pantaloni jos, Zero făcând la fel astfel ambi rămânând în boxeri.

Acum Jude era din nou peste Zero, de data asta lăsând gâtul și sărutand pieptul gol si sexy al iubitului său.
Cobora cu sărutări până a ajuns la marginea boxerilor , și-a trecut buzele peste materialul boxerilor făcându-l pe Zero să geama .
Zero și-a dus mâinile în părul lui Jude jucându-se cu el, Jude ia tras boxeri jos lăsând la vedere o erectie de toată frumusețea care la facut să își muște buza de jos , în schimb pe Zero la facut să se rusineze foarte tare.

Jude a sărutat capul acestuia coborând cu saruturi pe toată lungimea lui, Zero mai scotea din cand in cand cate un gemăt dar dintr-un motiv sa abtinea .

Brunetul ia luat tot penisul în gură si sugând cu putere ceea ce ia provocat lui Zero un gemăt destul de frumos.

Mișcările lui Jude erau atât de rapide încât Zero nu își mai putea tine gura închide din cauza gemetelor care ieșeau pe gură fara voia lui

-Jude..ahhh..cred ca...ahhh..este destul.

Spuse Zero printre gemete, Jude sa oprit si la privit puțin pe Zero dupa la sărutat scurt înainte sa coboare din pat si sa mearga la dulap de unde a luat o sticluță de lubrifiant.

Înainte sa urce în pat și-a dat si el boxeri jos lăsând la iveală o erecție destul de mare , Zero la vederea mărimi iubitului său a înghițit in sec dar a si rosit în ultimul hal.

**
După ce la pregătit pe Zero a intrat cate putin în el.

-Ahhhhh

Zero a gemut destul de tare încât si lacrimiile i-au dat cand Jude a intrat tot în el, era o senzatie noua pentru el, o presiune foarte mare si durea ca dracu.

Jude sa aplecat spre Zero si ia sărutat lacrimile formate la ochii , a coborât cu saruturi până a ajuns la buzele lui Zero care le-a sărutat cu foc, în timpul statutului Jude a început să se miște încet în interiorul lui Zero, era o senzatie uimitoare , Zero era atât de strâmt încât Jude simțea cum crește în interiorul lui.

Mișcările lui Jude s-au mărit , durerea simțită de Zero sa transformat într-o placere incredibilă.
Jude nu sa oprit din a-și săruta iubitul, nu voia ca Zero sa se simtă rau s-au ceva de genul, fiind prima data pentru el voia să îl facă să se simtă bine.

**
După încă câteva minute Jude simțea ca o sa vină asa ca ia luat penisul iubitului său în mână si îl freca cu putere.

Zero...

Gemeam în ultimul hal cand a început să îi trece penisul, îmi placea foarte mult ce făcea si cum făcea să se simtă minunat.

-Zero...simt ca sunt aproape.

Spuse acesta accelerand mișcările sale atât în interiorul meu cat si în exterior.

După încă puțin timp am simțit când și-a dat drumul în interiorul meu, nu dupa mult timp mi am dat si eu drumul pe abdomenul meu.

Jude a iesit din mine si ma tras în brațele sale, ambi respiram destul de greu.

-Te iubesc.

Mi-a spus .

-Si eu te iubesc.

I-am răspuns cuibărndumă mai bine la pieptul său.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nu știu cât de bine a iesit dar macar sper ca a iesit ceva si sper ca va si placut.


Zero total (boy×boy)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ