No. 25

150 11 21
                                    

Sziasztok!

Számomra mindig is fontosak voltak a kapcsolatok, így az író-olvasó kapcsolat is az. Szeretném, ha kialakulna itt egy kisebb (vagy esetleg nagyobb) közösség. Véleményem szerint ehhez minden adott. Megvan a közös téma, ami a zene, hiszen mindenki ezért olvassa ezt a könyvet  (vagyis gondolom hogy nem a hülye ""poénjaim"" miatt xd), megvan a kommunikáció lehetősége, és még nagyon sok más lehetőség is, de ezeket meg kell ragadni, ki kell használni. És ez az, ami abszolút az író feladata. Úgyhogy hölgyeim és uraim... nem ez így nem lesz jó.... Úgyhogy lányok és fiúk.... nem még mindig nem.... Úgyhogy vonósok, fúvósok, ütősök, billentyűsök és pengetősök, elérkezett az idő, hogy megtegyük az első lépést!
Mostantól szeretném, ha több olyan rész is lenne, amelyekben valamilyen formában ti is részt vehettek. Fontosnak tartom, hogy ebben a közösségben mindenki szabadnak érezhesse magát, véleményt formálhasson és nyilváníthasson, persze mindezt kulturált formában! Legyünk egy olyan közösség, ahol mindenki jól érezheti magát és érvényesülhet! Egy olyan közösség, ahol.... na jó, tudjátok hogy ez nem az én stílusom xd.
Nos. Remélem, hogy a lényeg átjött ebből a néhány sorból, és kristályosodik előttetek, hogy mi is lenne a célom. Elsőként, szeretném ha kicsit megpróbálnánk megismerni egymást, ehhez csak pár kérdésre lesz szükség. Kommentben mindenki nyugodtan válaszolhat, illetve felteheti nekem a kérdéseit, amikre egy későbbi részben fogok válaszolni.

Az én kérdéseim:

1. Hogyan találtál erre a könyvre?
2. Ha te is zenélsz, mennyire ismertél magadra, vagy erre a világra az eddigi részek alapján?
3. Ha nem zenélsz, felkeltette az érdeklődésed a zenélés a könyv alapján? ( Ha zenész vagy, de nem lennél az, felkeltené?)
4. Milyen hangszeren játszol?
5. Miért fontos számodra a zene?

Kíváncsian várom, hogyan fog alakulni ez a kis törekvésem, azaz a mi kis közösségünk. Hmm. Így újra olvasva ezt a mondatot... Inkább így: "...hogy fog alakulni ez a MI kis törekvésÜNK.

Zenészek problémáiWhere stories live. Discover now