No.33

122 9 8
                                    

Zongorahangolós jó estét mindenkinek!

A mai nap zárásaként hoztam pár "falatot" magával ragadó személyiségemből. A kérdéseket magától a király lányától kaptam, akit sajnos nem tudok megjelölni, mert a Wattpad... mert a Wattpad az Wattpad, sose akard megérteni!
A király lánya egyébként olyan szorgalmas, hogy rengeteg kérdést tett fel, úgyhogy ezeket két részletben fogom megválaszolni.

 mert a Wattpad az Wattpad, sose akard megérteni!A király lánya egyébként olyan szorgalmas, hogy rengeteg kérdést tett fel, úgyhogy ezeket két részletben fogom megválaszolni

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.


1. Éppen idén kaptam új tanárt, mivel az előző tanáromnak sikerült örökbefogadnia egy kislányt. Eleinte nem igazán örültem neki, hiszen idén alapvizsgázom, de nyugtatott a gondolat, hogy csak egy évet kell kibírnom. Az se igazán juttata nálam előrébb a nőcit, hogy még épp csak száradt a pecsét a diplomáján. Röviden, kellett egy kis idő míg megbékéltem vele, vagy talán inkább a gondolattal, de nincs problémánk egymással, jól kijövünk, sokszor nevetünk az órákon. Duót is játszottunk, ami amúgy egy tök "vicces" rövid sztori, ha gondoljátok egy következő részben elmesélem.

2. Jelenleg csak főtárgyam van. Mivel zenekaros vagyok, nem kell szolfézsra járnom (amúgy se mennék vele sokra), de a zenekarra nem tekintek tantárgyként, élvezetből csinálom.

3. W. Popp-Orosz cigánydal
Talán azért áll olyan közel a szívemhez, mert ez volt az első darab, amit én választottam. Nagyon örültem hogy eljátszhattam, mert a tanárom azt mondta, hogy ezt a darabot (zeneiskolai években) még a nyolcadikosoknak is ritkán adják oda, én pedig ötödikes voltam, mikor megkaptam. Az már csak a slussz poén az egészben, hogy a koncert előtt 1-2 nappal olyan beteg lettem, hogy felállni sem tudtam, de én hősiesen bevonszoltam magam és annak ellenére is, hogy taknyom nyálam összefolyt, elnyomtam az egészet. Viszont én kaptam a legnagyobb tapsot, sőt, a tanárnő azt mondta miután lejöttem a színpadról, hogy menjek fel mégegyszer, úgyhogy megérte. Sajnos mondjuk ezzel a lehetőséggel nem éltem, majd legközelebb 😂.

4. Aram Hacsaturján-Keringő
Weiner Leó-Rókatánc

5. Igazából ez a kérdés már a naponta résznél megbukott. Miiiiii? Khmmmmm. Akarom mondani: Naponta 50 órát gyakorlok!!!

Zenészek problémáiحيث تعيش القصص. اكتشف الآن