No.26

129 11 11
                                    

Előjegyzésekkel teli szép jó estét/reggelt/hajnalt/éjszakát/pirkadatot/napnyugtát vagy azt a napszakot amikor olvasod Mindenkinek!

Örömmel olvastam a válaszaitokat az előző rész komment szekciójában, de a kérdéseiteket is szívesen olvastam volna (igen, ezzel most udvariasan a szemetekbe mondtam, hogy sz@r a szövegértési készségetek xd). Azért egy ember mégis talpon van e vidéken, úgyhogy most @DyaPlr kérdéseire fogok válaszolni.

 Azért egy ember mégis talpon van e vidéken, úgyhogy most @DyaPlr kérdéseire fogok válaszolni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Kicsiny zenei utazásomat népi furulyázással kezdtem. Két év múlva azonban ezt abbahagytam és jelenleg hat éve fuvolázok. Összességében tehát 8 éve.

Nehéz lenne kedvenc előadót választanom, hiszen több műfajból is hallgatok zenét. Kedvenc zeném se volt soha, mert egyszerűen túl sokat imádok. De hogy ne hagyjam megválaszolatlanul a kérdést, kiemelek pár előadót:

EDEN

Esti Kornél

(LittlePsychoGirl16 ❤️)

Troye Sivan

(ChanYoung78 NA NANANANANANANAAAAA 😂)

És ha már így ennyire belejöttem... Ehhez nem fűznék semmi fajta kommentárt, aki esetleg olvasta a könyvet, úgy is érti, ha meg nem... remélem akkor is tetszeni fog.

Nem. Imádok énekelni, valamilyen szinten még tudok is, de hogy én azt feltöltsem az internetre... Soha😂😂
Minden nap énekelek, még óra közepén is. Megvesznék éneklés nélkül. Az éneklés számomra egy olyan tevékenység, ami közben kijön belőlem a sok stressz és minden ügyes bajos gondom, és segít kicsit felszabadulni.

Azt hiszem nem igazán sikerült felkeltenem az érdeklődéseteket a személyemmel kapcsolatban, de ha mégis, akkor kérlek, ne féljetek itt hagyni a kérdéseiteket a komment szekcióban!

Zenészek problémáiWhere stories live. Discover now