No.37

93 10 1
                                    

Varázslatos estét mindenkinek!

Mondhatom, a kémia tankönyv felett az én estém igen varázslatos!
Mivel mostmár be tudom tagelni a_kiraly_lanya-t, válaszolnék a további kérdéseire! Ne felejtsetek el kérdéseket, megjegyzéseket hagyni az imádott komment szekcióban! Igyekszem minél hamarabb reagálni mindenre! Na de akkor, csapjunk is bele a lecsóba!

Mondhatom, a kémia tankönyv felett az én estém igen varázslatos!Mivel mostmár be tudom tagelni a_kiraly_lanya-t, válaszolnék a további kérdéseire! Ne felejtsetek el kérdéseket, megjegyzéseket hagyni az imádott komment szekcióban! Igyekszem minél h...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

6-7. Kövezzetek meg, de nem sok fogalmam van arról, mit is jelent ez, amire pedig gondolok, azt így nem nagyon tudom hova tenni, szóval légyszi valaki világosítson fel, aztán majd válaszolok xd.

8. Mint korábban említettem, játszottam népi furulyán. A zongorán tudom melyik hang hol van, de nem igazán tudok rajta játszani.

9. Nagyon sok hangszert szeretnék kipróbálni: gitár, elektromos gitár, cselló, tuba (csak poénból xd), piccolo, harmonika (szimplán érdekel hogyan működik). Most így ezek jutnak elsőként eszembe.

10. Zenekar. Egyértelműen. Imádom. Best thing in life. Egyébként énekeltem kórusban, de az csak egy év volt, és a kamarát is szeretem, de abban általában egy évben egyszer van részem.

Zenészek problémáiWhere stories live. Discover now