5

3.2K 62 8
                                    


Het is Dinsdag middag. Morgen ga ik mijn verloofde ontmoeten, heb er echt zin in dus niet. Ik zit in de auto op weg naar Valerie Vernandez. Ze heeft 1 van onze leden aangevallen en nu ga ik wraak nemen. Ik kom aan bij de villa van de familie Vernandez en stap uit. Er komt een bewaker op mij af lopen, "ik kom voor Valerie" zeg ik met mijn graftakkenface.(bedacht door mijn zusje;)) Hij loopt met mij mee naar binnen. In de gang blijft hij staan, "trap op derde deur rechts." Ik ga de aangewezen kamer binnen en zie Valerie met haar rug naar met toe op het bed zitten. Ze draait zich om en schrikt. Ik moet grijnzen, "niet zo handig om 1 van onze leden aan te vallen hé?" Ze knikt bang "het was hij of ik" zegt ze bang. "Dat is pech want dit wordt ook niet zo leuk, nou ja, voor mij wel natuurlijk" Ze kijkt nog banger. Ik loop langzaam naar haar toe en stop vlak voor haar, ik haalde uit een raakte haar vol op haar gezicht. Ze kreunde van de pijn. Ik pakte een mes en stak die in haar arm. Ze wou het uitschreeuwen van de pijn maar ik was net op tijd om mijn hand voor haar mond te slaan. "Ze moeten ons niet op de gang horen, dus beter hou je je bek." siste ik naar haar. Ik trok het mes uit haar arm en veegde het af aan haar trui. Ze lag huilend op de grond van de pijn. Ik trok haar aan haar haren omhoog en duwde tegen de muur. "klaar om mijn wraak te voelen?" vroeg ik gemeen. Ze schudde zachtjes haar hoofd. Ik pakte het mes en ging ermee langs haar wang, waar nu een grote snee in zit. Ze huilde nog harder dan eerst. "Ik ben er wel klaar mee dat je zoveel huilt." Met die worden sneed ik haar keel door. Ze valt op de grond en er komt direct een grote plas bloed om haar heen. Ik liep naar haar bureau en schreef een briefje met de tekst: 

Dit is mijn wraak voor wat jullie ons hebben aangedaan. Dit is ook mijn laatste waarschuwing voor we iedereen vermoorden van jullie familie.

Groetjes Lexi Gomez

PS. De beveiliging is een beetje slecht, vind u niet?

Ik leg het op haar bureau en liep het huis uit. "Zou U zo even bij Valerie willen kijken, ze voelde zich niet zo lekker." zei ik tegen de bewaker. Ik stapte in mijn auto en reed naar het gang huis om de beginners te trainen. Daarna ga ik naar me vrienden die in de kantine zitten. "Hey, hoe ist?" "goed, zin in morgen?" vroeg Jake met een grijns. Ik gaf hem een dodelijke blik. "Ik hoop dat hij aardig is en ik ga dus mooi niet doen wat hij zegt." "Zo kennen we je." zei Cameron lachend. Ik moest grinniken. "Wat heb je gedaan?" vraagt Lizzy. "hoezo?" vroeg ik. "Nou er zit misschien een heel klein beetje bloed op je schoen." zie ze grijzend. "oh dat, ik heb heeeel misschien de Vernandez een bezoekje gebracht, want Valerie heeft zich niet aan onze afspraak gehouden. Ze moesten lachen. "Wat?" vroeg ik verbaast, "Je laat hun ook nooit met rust hé." Ik rol met mijn ogen, "dat was ik niet van plan." "maar heeft iemand eten?" vroeg Jake. "Ik kijk wel ff" en ik liep naar de diepvries. "Pizza?" vroeg ik? "JA!!" kreeg ik drie keer terug. Ik stopte de pizza's in de oven en keek ondertussen de kantine rond. (zie media)  best een moderne kantine voor een gang huis. Na heeeeeeel lang wachten ging de oven. Ik haalde de pizza's uit de oven en zette ze op tafel. Iedereen ging in de aanval. Na het eten gingen we nog wat voorbereidingen doen op een grote job die we volgende week af moesten hebben. Daarna ging ik naar huis en om half 11 slapen want die mongool waar ik morgen mee moet trouwen komt al vroeg.

🃏

Maffia Girl ✓Where stories live. Discover now