23

1.1K 27 3
                                    

Vandaag moeten Nathan en Ryan op missie. Hij was er vanochtend al vroeg uit om goed voor te bereiden. Ik ga straks samen met Kate ze uitzwaaien. Nathan is al de hele ochtend aan het stressen. Hij moest nog op het laatste moment zijn koffer inpakken. Ik zit met Kate, Ryan en Buddy beneden op de bank. Ik zie aan Kate dat ze ertegen op zit om Ryan te moeten missen. Zelf zie ik er ook tegen op vooral nu met de baby. Ik weet niet maar het is toch anders, meer verantwoordelijkheid ofzo. Na een tijdje komt Nathan eindelijk naar beneden met zijn koffer. "Ik ben klaar." zei hij en rende naar de keuken waar hij snel een broodje in zijn mond stak. Ryan knikte en liep samen met Nathan naar zijn auto. Kate en ik keken elkaar aan liepen de jongens achterna. In de auto was een dodelijke stilte. "Waarom heb ik het gevoel dat er iets gaat gebeuren wat niet zo leuk is." zei Kate nadenkend. "Uhh, ze gaan weg voor een paar weken dat vind ik al heel wat." zei ik zacht. Nathan keek me liefdevol maar ook bezorgd aan. Ik gaf hem een kleine glimlach. "Waar gaan jullie eigenlijk heen." vroeg Kate. "Naar goede kennissen uit de maffia van mijn vader in Singapore." antwoordde Nathan haar vraag. Ze knikte. 

We zijn op het vliegveld. Ryan en Nathan moeten bijna het vliegtuig in. Nathan kwam naar me toe en gaf me een knuffel. "Ik ga je missen." zei hij. Ik kreeg tranen in mijn ogen (*kuch kut hormonen kuch*) "Ik jou ook" zei ik terug en knuffelde hem terug. Hij gaf me een kus en knuffelde me strak. Ik knuffelde hem terug.  Nathan trok zich terug. Ik gaf Ryan ook nog een knuffel. Nathan gaf me nog een kus op mijn voorhoofd en liep daarna samen met Ryan het vliegtuig in. Kate en ik zwaaide ze na. Ze draaiden zich nog snel even om en zwaaiden naar ons. Toen liepen ze het vliegtuig in. Kate keek me aan ik zag dat ze een knuffel nodig had die ik haar ook gaf. Ze knuffelde me terug. "Anders blijf je die weken bij mij slapen." zei ik. Ze knikte dankbaar. Ik hoorde mijn beltoon. Ik nam op zonder te kijken.

'Heyyy Lex' hoor ik Mason door de telefoon schreeuwen 

'Heyy Mason' zei ik enthousiast terug. 

'Ik hoorde van mijn speciale bronnen dat Nathan weg ging en nu met de baby dus ik dacht dan kom ik die weken wel naar jou dan ben je niet zo alleen.' zei hij

'Omg , je bent de beste.' zei ik. 

'Is het goed als er iemand met mij mee komt?' vroeg hij zenuwachtig

'Tuurlijk, wie is het?' vroeg ik enthousiast.

'Je kent hem nog niet maar ik heb een vriendje, hij heet Finn' zei hij verliefd

'Oeiii, er is hier iemand verliefd, maar tuurlijk mag hij mee, Kate blijft ook bij mij.' zei ik vrolijk

'oke topp, dan gaan wij onze vlucht boeken, ik heb al gezocht en we kunnen vanavond al weg dus morgen ochtend zijn we op het vliegveld.' zei hij nu ook vrolijk

'Oke, dan staan wij morgen op het vliegveld.' ze ik 

'Oke, top, maar ik moet gaan er is hier iemand ongeduldig.' zei hij nu lachend. 

'Helemaal niet' hoorde ik een schattige jongens stem op de achtergrond schreeuwen. 

'Is goed veel plezier.' zei ik lachend.

'Doeidoei' zei hij terug.

'Doei.' zei ik

Ik keek lachend naar mijn telefoon. Ik had Mason gister gebeld om te vertellen dat ik een baby kreeg. "Nou we zijn de komende weken niet alleen, Mason komt met zijn vriendje morgen hier naar toe." zei ik "Leuk, hoe meer zielen hoe meer vreugd" ze ze enthousiast. Zullen we langs de supermarkt gaan, ijs en chocola halen? vroeg ik. Ze knikte wild met haar hoofd. 

Ik zette de auto op de parkeerplaats bij de supermarkt. Ik keek Kate grijzend aan die me ook zo terug keek. "Eten, we komen eraan." schreeuwde Kate. Ik grinnikte. We stapten uit en liepen naar de ingang. "Eerst chocola of eerst ijs." vroeg ik. "Uhh, wat maakt het uit we gaan ze beide halen." zei ze. Ik dacht na, en ja het was een domme vraag. "Uhh ja dat was ook gewoon een domme vraag tuurlijk gaan we beide halen." zei ik dom. Ze keek me aan met een meen-je-die-serieus-blik. Toen schoten we beide in de lach. Ondertussen waren we de winkel al binnen. Mensen keken ons raar aan want we liggen nog steeds in de slappe lach. 

Na een half uur staan we eindelijk bij de kassa. We konden de chocola niet vinden, bleek het gewoon aan het begin te liggen en waren we er langs gelopen toen we de slappe lach hadden. Ook werden we er bijna uitgestuurd omdat de ijs helemaal in het hoekje lag en we blijkbaar te klein waren en dus ging Kate in de diepvries staan en daar waren ze niet zo blij mee. 

"Goededag." zei de mevrouw achter de kassa. Ze scande de producten en ik betaalde. Kate en ik pakten alle spullen, wat nog best veel is voor twee personen maar who cares. "Wij gaan jullie straks allemaal opeten." zei Kate met een kinderachtige stem tegen haar armen vol voedsel. Ik keek haar lachend aan. "Serieus, praten tegen eten, wie de fuck bedenkt ooit om te gaan praten tegen haar eten." zei ik serieus.  "Ik ben raar laat mij." en ze gaf me een duw waardoor alles uit mijn handen viel. "Bitch." schreeuwde ik naar. Ze ging lachend in de auto zitten. Ik raapte alles op en legde het in de auto. Ik stapte naast Kate in en we reden naar huis. 

We zitten op de bank met al ons eten waarvan de helft al op is. We hebben al films gekeken en ook al pizza gegeten. Het is nu avond. Ik heb net een berichtje gekregen van Mason dat hij en Finn zijn opgestegen dus die zouden hier morgen vroeg wel zijn. 


🃏 


Maffia Girl ✓Where stories live. Discover now