16

1.4K 34 4
                                    

Ik word wakker van de wekker. ik heb heel slecht geslapen. ik moet vandaag naar de nieuwe school. Gelukkig wel dezelfde als Kate, dan heb ik tenminste nog 1 iemand die ik ken. Ik heb nog wel last van de sneeën. Over 3 dagen is trouwens eindelijk de bruiloft. 

Ik rij de parkeerplaats van de school op.(zie media) Ik stap uit en wordt direct aangekeken. Ik zie Kate al als een debiel zwaaien. Ik loop lachend naar haar toe en geef haar een boks. "hey, je boeken liggen al in je kluisje maar ik denk niet dat je die gaat gebruik." "ja klopt op mijn oude school zaten mijn boeken nog in het plastic en ik zat daar 3 jaar op school, maar welke les hebben we als eerst?" "Engels, heel makkelijk dus." Nu zul je vast denken makkelijk maar bij de maffia moet je vloeiend Engels, Frans, Spaans, Portugees, Duits en Nederlands kunnen. Ook moet je een beetje Grieks en Latijns kunnen. Ik werd opgevoed met die talen. 

We lopen richting Engels als ik tegen de muur wordt gedrukt. Ik voel een pijnscheut door mijn schouder gaan op de plek van de sneeën. Ik kijk op tegen een knappe jongen. "Hey schoonheid, nieuw hier."  "Ja ik ben nieuw hier en ik had nog een goed humeur tot ik jouw gezicht zag."  Hij grinnikte. "Een pittige dame, ik ben James wat is jouw naam prinses." ik rol met mijn ogen "Lexi, maar wat wil je nou?" "Jou in mijn bed." "net zo iemand als Logan, maar het gaat je toch nooit lukken en mijn verloofde wordt er niet zo blij van." zeg ik met een grijns. "Dat lieg je." Ik schud mijn hoofd en duw hem van me af.

We komen de klas te laat binnen. "nieuw en op je eerste dag al te laat mevrouw Gomez." zegt de leraar met een spottende blik. Ik mag haar nu al niet. "Ja, ik ben te laat en het zou niet de laatste keer zijn." "niet zo grote mond en stel je maar voor." Ik grijns en loop naar de docent waarvan ik de naam niet weet. "Pas maar op met wat je zegt mijn vader zou dit niet zo leuk vinden als hij dit hoort en hij kan je zo je baan afpakken of erger." fluister ik in haar oor maar zodat de voorste mensen het kunnen horen. Ik hoor mensen naar adem happen. Ik ga voor de klas staan. "Ik ben Lexi Gomez en als je wil weten wie ik ben zoek maar op internet." Ik loop naar de stoel naast Kate en plof neer. Ik zie mensen direct op hun laptop of telefoon opzoeken wie ik ben. Na een tijdje zie ik geschokte en bange ogen mijn kant op gaan. Ik grijns en zak wat verder onderuit op mijn stoel. 

De bel gaat en Kate en ik lopen het lokaal uit. Op de gang worden we aangekeken door bange ogen. Waarschijnlijk is het nieuws dat ik bij de maffia zit en dat ik niet zo lief ben snel rond gegaan. 


Pov onbekend

Lexi is vandaag weer naar school gegaan. De eerste brief is aangekomen de tweede komt vanavond aan en daar zit een leuke verassing bij. "RICK!" Rick komt gehaast binnen lopen. hij buigt. "Wat moet ik voor u doen, mevrouw." "Ik wil dat je de brief vanavond om tien uur bij hun aflevert en doe nummer 1 van de lijst erbij." "komt voor elkaar mevrouw." hij buigt en loopt dan snel mijn kantoor uit. Elke week komt er een brief en elke week zit er iets bij wat op de lijst staat. 


Pov Lexi

Ik zit nu bij scheikunde naast Kate ik kijk een beetje uit het raam. De leraar geeft een te saaie les. "Jullie mogen aan de gang." schreeuwt de leraar. We hebben allemaal een labjas aan en allemaal vloeistofjes voor ons staan. "Weet jij wat we moeten doen?" vraag ik aan Kate. "Nope, jij?" "nee, ik ook niet." "Mevrouw Gomez, ik zei niet praten ga maar achteraan alleen werken." zegt de leraar streng. Ik slaak een zucht en loop naar een tafeltje wat achter in het lokaal staat. We hebben een blauwe vloeistof in een grote kom zitten. Ik kijk naar de rest en zie dat de meeste groen hebben. Ik zoek naar de gele vloeistof en stop het in. Mijn vloeistof is veel lichter dus ik pleur de zwarte erbij. Het vloeistof schiet omhoog en ik slaak geschrokken een gil. Iedereen kijkt naar mij. "Mevrouw Gomez!!" de leraar kijkt me woedend aan. Hij is 1 van de weinige leraren die niet bang voor me is. "Kun je niet eens normaal omgaan met de spullen." "Het is niet mijn schuld, u geeft saaie lessen waardoor ik niet op let dat is niet mijn schuld." verdedig ik mijzelf. Ik zit er helemaal onder. De leraar wordt rood. "ERUIT!!" Ik doe mijn labjas uit en pak mijn spullen. Ik loop naar de aula en ga zitten op een stoel. 

Een half uur later komt er een Kate met een grijns op haar gezicht naar me toe. "Ik heb alles vanaf het begin dat je uit het raam tot dat je eruit gestuurd werd gefilmd." "hoezo heb je alles gefilmd?" "Nou ik wist dat je niet opgelet had en ik wist dat het bij jou niet goed zou komen dus begon ik met filmen." "Mag ik het filmpje zien?" Ze geeft me haar mobiel aan mij en ik klik op afspelen. Je kunt zien dat ik eerst niet oplet en dan maar dom om me heen kijk. je had de leraar z'n gezicht moeten zien toen hij mijn mooie vulkaan zag. Ik lig ondertussen al op de grond van het lachen. opeens wordt het stil in de aula, het teken dat James en zijn vrienden binnen komen. Ik kan mijn lach niet inhouden. Hij komt chagrijnig onze kant op lopen. "Wat is er zo grappig dat jullie door blijven lachen als wij binnen komen." Kate geeft lachend haar telefoon aan James. Hij bekijkt het en krijgt grijns op zijn gezicht. "oke, ik snap het maar serieus wie gooit er nou zwart bij geel en blauw." "ik wist ik veel ik wist niet eens wat ik aan het doen was." hij grinnikte. Hij gaf me een knipoog en loopt weg. 

"Ik ben thuis!!" schreeuw ik als ik het huis binnen kom. "Hoe was je eerste schooldag schat?" "Goed, al kennis gemaakt met de badboy en al een mooie vulkaan gemaakt bij scheikunde." zei ik lachend. Ik liet hem het filmpje zien. Na het filmpje lag hij op de grond stuk te gaan van het lachen. 

Het is tien uur als de bel gaat. Ik open de deur maar er staat niemand maar ik zie wel weer een brief liggen deze is dikker. "We hebben weer zo'n brief!" schreeuw ik naar Nathan. Hij komt chagrijnig de gang ik lopen. Ik open de brief en schrik als ik een harig voorwerp erin vind. Ik haal het eruit en zie dat het een dode muis is. Ik zie Nathan vies naar de muis kijken. Ook zit er weer zo'n stomme brief in.

Lexi en Nathan

Hoe was het op je eerste dag op de nieuwe school Lexi? Dat ging niet zo goed bij scheikunde hè?' en Nathan heb je nu eindelijk de bruiloft helemaal voor elkaar?"  Gelukkig hebben jullie niet veel langer de tijd naar de bruiloft voor jullie dood zijn. En tot die tijd ga ik jullie leventjes tot een hel maken. 

vriendelijke groetjes jullie nachtmerrie;)

Ik kijk Nathan verschrikt aan. "hoe kunnen ze zoveel over ons weten?" "ik heb geen idee ga maar slapen ik laat het morgen direct onderzoeken net als dat vorige briefje." Ik knikte. Hij liep naar de kast en legde de brief bij de andere. Ik liep naar de prullenbak en gooide de dode muis weg. 

James(17) (badboy van de school)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

James(17) (badboy van de school)

🃏

Maffia Girl ✓Where stories live. Discover now