8

2.8K 55 4
                                    

Een paar weken verder. Nathan en ik hebben het huis dat we gezien hebben gekocht en vandaag is de dag dat we daar gaan wonen. Nathan en ik hebben veel tijd met elkaar door gebracht. Ook heb ik samen met mijn vrienden die grote job succesvol uitgevoerd en kregen we allemaal 1 miljoen, fucking 1 miljoen euro. Ik ben mijn spullen aan het inpakken in dozen, tassen en koffers. De vrachtwagen met mijn meubels is al naar het nieuwe huis vertrokken. Ik ga dit oude huis echt missen, maar ja ik kan er ook weinig aan doen. Ik keek op de klok, 2 uur. Nathan komt me om 3 uur halen. Het huis is ongeveer een half uurtje van mijn huis en ongeveer een kwartiertje van Nathans huis rijden. Ik doe mijn laatste spullen in mijn tas en ga naar beneden waar Milan al op me staat te wachten. "Ik ga je missen zusje, veel plezier" zei hij met een grijs en een knipoog. Ik rolde met mijn ogen. "ik ga je ook missen maar ik kom hier nog vaak genoeg, dus je bent nog niet van me af." zei ik met een grijns. Milan moest lachen. "Maar als hij iets doet wat je niet wil of als je het gewoon wil mag je altijd hier komen, dat weet je toch?" "Ja, als ik het wil kom ik hier, ja?" "mooi zo, maar volgens mij moet je gaan, je vriendje wacht op je." zei hij en er word aangebeld. Ik doe open en zag Nathan staan. "Hey, klaar voor?" vraagt hij. "Ja, kom binnen." zei ik. Hij loopt door naar binnen en begroet mijn broer. Ik pak mijn spullen en legde die in de kofferbak van mijn auto. "Gaan we?" schreeuw ik naar Nathan. "Ja." Hij staat al buiten samen met mijn broer. Ik geef mijn broer nog een knuffel en stap in, Nathan stapt in zijn eigen auto. We rijden naar ons nieuwe huis.

Pov Nathan

Ik ben mijn laatste spullen aan het inpakken, ik ga vandaag samen met Lexi in het nieuwe huis wonen. Ik vind Lexi echt heel leuk. Ik ben zo blij dat zei mijn verloofde is en niet iemand anders. Ik pak mijn spullen en leg ze in de kofferbak van mijn auto. Ik stap in en rij naar Lexi's huis. Ik stap uit en loop naar de deur, die wordt open gedaan door een vrolijke Lexi. "Hey, klaar voor?" vraag ik. "Ja, kom binnen." Ik loop naar binnen en begroet de broer van Lexi. "Als jij iets doet bij Lexi en zij wilt dat niet dan heb je echt een heel groot probleem." zegt Lexi's broer waarschuwend. "Ik zou niks doen wat Lexi niet wil, ik beloof het." zeg ik oprecht menend. 'Daar is ze veel te lief voor' denk ik. Ik loop samen met Milan naar buiten. "Gaan we?" hoor ik Lexi schreeuwen. "Ja." Ik stap in mijn auto en Lexi in de hare. We rijden naar onze nieuwe mooie huis. We hebben expres een huis uitgezocht die niet heel ver van onze huizen ligt. 

Pov Lexi

Aangekomen bij ons nieuwe huis, stappen we uit. Nathan haalt de sleutel uit zijn zak en opent de voordeur. We stappen de mooi gang in. We lopen nog een rondje door het huis ook al hebben we het huis al bekeken. Na het rondje pak ik mijn spullen uit mijn auto en loop naar mijn kamer.(zie media) Ik heb een grote kamer zwart-wit en een grote inloopkast, ik heb zelfs een eigen badkamer! Ik pak alle spullen uit en richt mijn kamer in. Na een uurtje plof ik uitgeput om mijn bed. Na een tijdje hoor ik geklop op mijn deur. "hm" mompel ik. De deur gaat open en weer dicht. Even later voel ik het bed naast me indeuken. Aan de geur kan ik ruiken dat het Nathan is. "Heb je al je spullen al opgeruimd?" vraagt hij. "Ja" zei ik en leg mijn hoofd op zijn borst. "Ben je moe?" vraagt hij. "hm" zei ik. Na een tijdje zo gelegen hebben knort mijn buik. Nathan moest lachen. "Honger?" "ja, zullen we eten?" "Ja, ik kook wel wat spaghetti." zei hij en stond op om naar beneden te lopen. Ik keek op mijn mobiel en zag dat ik een berichtje heb van Jake.

Jake😜✌🔥: veel plezier met je nieuwe huis.😘

U: Thanks😍

Na nog een halfuurtje op mijn telefoon gezeten word ik geroepen door Nathan dat het eten klaar is. Ik loop naar beneden en ga aan tafel zitten. Nathan komt tegenover me zitten. We eten wat spaghetti en het is echt lekker. "vind je het lekker?" vraagt Nathan. "Dit is echt heel lekker" zei ik. Na het eten gaan we nog een film kijken en daarna ga ik slapen.


Is het verhaal nog wel leuk om te lezen? Je mag altijd ideeën geven.

🃏

Maffia Girl ✓Where stories live. Discover now