Epiloog

1.1K 33 9
                                    

twee dagen later

"We zijn hier bijeen om afscheid te nemen van Nathan Costa." zegt de dominee. Een traan rolt over mijn wang, die ik ruw wegveeg. Vandaag is de dag dat Nathan wordt begraven. Milan wrijft geruststellend over mijn rug. "Hij is op helaas op jonge leeftijd overleden." vervolgd de dominee. De kist verdween langzaam in de grond. Weer rolde er een traan over mijn wang. Kate trok me in een knuffel. Ik huilde zachtjes uit op haar schouder. "Ik mis hem zo erg." zei ik zacht. Milan komt naast me staan en wrijft over mijn rug. 


5 maanden later

"AAAAAHHH" schreeuwde ik en kneep hard in Lizzy's hand. "Je bent er bijna, kom op, blijven persen." zei de dokter. Een huil vulde de kamer. "Gefeliciteerd het is een jongen." zei de dokter. Ik glimlachte en nam de jongen in mijn armen. Ik huilde zachtjes. Wat had ik dit graag samen met Nathan willen doen. Lizzy wreef over mijn rug. "Welkom op de wereld Alejandro." zei ik met een glimlach op mijn gezicht. "Nathan zou trots op je zijn." zei Lizzy. Ik gaf haar een glimlach. Milan rent naar binnen als de dokter hen kwam ophalen. "Wat is hij klein." zei hij glimlachend. Ik knikte. "Ik ben trots op je zusje." zei hij en knuffelde me. Ik knuffelde hem terug en glimlachte. Ook Jay, Ryan, Kate feliciteerde me. Ik drukte een kusje op Alejandro's hoofd. 


4 jaar later

"Mama." "Mama." hoor ik Alejandro's stem vrolijk door het huis zingen. Ik loop naar hem toe en til hem op. "Wat is er kleine jongen?" vraag ik glimlachend aan Alejandro. "Ikke ijsje eten." zei hij. Ik gaf hem een kleine glimlach. "Pak je je jas en schoenen." zei ik. Hij kreeg een grote glimlach op zijn gezicht en rende naar de hal om zijn jas en schoenen te halen. Wat mis ik Nathan. Een traan rolt over mijn wang. "Wat is er mama?" vraagt Alejandro zacht. "Niks hoor." zei ik en gaf hem een aai over zijn hoofd. 

Dit was het dan

🃏

Maffia Girl ✓Where stories live. Discover now