10

2.6K 47 5
                                    

Vandaag is de grote dag. We gaan trouwen!!! Nathan en ik zijn heel close geworden en we houden veel van elkaar. Kate en Lizzy komen al heel vroeg om mij klaar te maken.😑 Hun zijn ook mijn bruidsmeisjes. We trouwen om half 3 in de kerk. (zie media) Het is nu 9 uur en ik heb al getraind. Ik heb de hele dag een naar gevoel, maar het zal wel de zenuwen zijn. Ik zit op de bank te wachten tot  Kate en Lizzy komen. Na een half uur gaat eindelijk de bel. Kate en Lizzy komen enthousiast binnen lopen met een hele grote make-up koffer. "Onze grote meid gaat trouwen" zegt Lizzy en knijpt als een oud omaatje in mijn wang. Ik moest lachen. "Ik heb er zo veel zin in" "Nu geen tijd voor om te kletsen, we moeten je klaarmaken." zei Kate en trok me mee naar naar mijn kamer en duwde mij op de stoel. "Ik doe je make-up en Lizzy doet je haar oke?" vraagt Kate. "Ik vind het best zolang je maar niet te veel op doet." Kate knikte en ik zag dat ze alles uit hun koffer haalde. "Jij gaat eerst douchen, daarna gaat Lizzy je haar föhnen en doen daarna doe ik je make-up" zei Kate. Ik knikt vermoeiend en liep de badkamer in. Ik hoorde Lizzy nog grinniken. Na het douchen ging Lizzy mijn haar föhnen en doen. Daarna ging Kate aan de gang met make-up. Na de verbouwing van mijn gezicht die gewoon 2 uur duurde mocht ik eindelijk in de spiegel kijken. "Woow, ik zie er echt mooi uit." zei ik Kate en Lizzy knikken trots. 

Mijn make-up (alleen make-up, gezicht niet)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mijn make-up (alleen make-up, gezicht niet)

Mijn make-up (alleen make-up, gezicht niet)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mijn haar (alleen haar, lichaam niet)

"De jurk doen we bij de kerk aan, want hij mag niet vies worden van de rit van dit huis naar de kerk." zei Lizzy. Ik knikte. "Het is nu 12 uur, hoe laat moet ik naar de kerk?" vroeg ik Lizzy en Kate kregen grote ogen. "Als je je nog moet aankleden en de laatste details krijgen dan moet je er om 1 uur zijn." zei Kate verschrikt. "oh, zullen we dan snel eten en gaan want het is 20 minuten rijden." vroeg ik. Lizzy en Kate knikte en we rende de trap af. Na het eten en veel lachen stappen we in de auto op weg naar de kerk. Bij de kerk aangekomen stappen we uit en willen we naar binnen lopen als we worden onderbroken: "Gaat onze kleine Speedy trouwen, dachten wij even niet hé." hoorde ik een bekende stem zeggen. Ik verstijfde en wou mij omdraaien maar ik werd al vast gepakt net zoals Kate en Lizzy. Ik wou de personen door wie ik werd vast gehouden aanvallen maar ik voelde een prik in mijn arm en direct werd het zwart.


Pov Nathan

Ik kom aan bij de kerk. Ik ben heel zenuwachtig want over 2 uur ga ik trouwen. Ik wil net het gebouw binnen gaan als er een zak over mijn hoofd wordt geknoopt. ik trap en sla om me heen tot ik een prikje voel en het zwart wordt. 

Maffia Girl ✓Where stories live. Discover now