15

1.5K 38 4
                                    

Vandaag is de dag dat mijn moeder 9 jaar geleden is vermoord. Ik wil naar het graf maar ik moest eerst van mijn vader naar hem. Ook zit ik op een andere school. Dezelfde als Kate. De bruiloft wordt volgende week gehouden.

Ik zit tegenover mijn vader. "Lexi, ik heb een nieuwe vriendin Cornelia en ik wil niet dat je meer je moeders graf gaat. Je hebt nu een nieuwe moeder." Ik keek hem vol horror aan. "WAT, ik mag niet meer naar mama, er komt even een vrouw binnen wandelen die direct mijn moeder wil vervangen en ik mag niet meer naar mama's graf, wat denk je wel niet ik ga gewoon!!" "Sla niet zo'n toon uit tegen mij en je gaat niet naar het graf punt uit!!" "ik ga alsnog want ik wil dit en ze is mijn moeder en die hoer die hier even binnen komt wandelen gaat niet mijn moeder vervangen." Ik was woedend. "Nu ga je even luisteren, je gaat niet meer naar het graf en je scheld je nieuwe moeder niet uit voor hoer!!" zij ogen werden donkerde en hij was woedend. Hij kwam op me afstappen en voor ik het wist gaf hij mij een klap tegen mijn wang. Ik keek hem verbaasd aan en greep naar mijn wang. "Hoe kun je....? Ik ga gewoon naar mama toe en ik hoef die hoer van jouw en jij niet meer te zien!!" Ik liep het kantoor uit en zag een vrouw met hoeren kleding en een woedende blik op haar gezicht op de gang staan. "Dus jij bent die nietsnut van een dochter van Daimen die mij uit durft te schelden voor hoer?" vroeg ze op hoerige toon. "Ja, dat ben ik maar denk maar niet dat je mijn moeder kunt vervangen." zei ik kil. ze lachte gemeen. Ik rolde met mijn ogen en liep naar mijn auto. Ik was nog steeds woedend op mijn vader. Ik rij vol gas zonder aan de verkeersregels te houden naar de club waar ik vroeger altijd heen ging. 

Ik loop de club in en het wordt direct stil. De meeste mensen kijken mij geschokt of bang aan behalve me oude vrienden die kijken me grijnzend aan. Ik loop naar de dealers en koop een jointje. Ik steek hem aan en ga bij mijn oude vrienden zitten. "Ik dacht dat je hier niet meer heen ging." vraagt Grayson. "Dacht ik ook maar hier ben ik." zei ik. Ik rookte mijn joint op en praatte veel met mijn oude vrienden: Grayson, Justin en Lars. 

Ik sta nu op de begraafplaats voor mijn moeders graf. "Mama, ik mis je en ik wou dat je er nog was. Van papa mag ik niet naar je toe maar ik hou van je dus ik blijf gewoon komen als ik het wil. Ook ben ik vandaag zo dom geweest om weer terug naar de club te gaan, ik weet dat ik heb beloofd aan je om daar niet meer te komen, maar ik wou ff van alle pijn verlost worden door een joint. Ik weet dat ik fout zat." een traan rolt over mijn wang die ruw weg veeg. Ik sta op en ga naar huis. 

Ik zit op mijn kamer alle brieven van mam aan het terug lezen wat ik elk jaar doe. Het doet me zoveel dat ze dood is. Onbewust loop ik naar mijn badkamer en pak mijn scheermesje. Ik zet het huilend op mijn huid en zet 3 sneeën op mijn schouder bij de rest van de littekens. Ik val huilend op de grond en leg mijn hand op mijn schouder. Dit voelt zo goed, echt even alle geestelijke pijn vergeten. Het bloed loopt over mijn armen. Ik pak een washandje en maak mijn wonden schoon. Ik trek een trainingsbroek en trui aan. Ik loop naar mijn bed als er op de deur word geklopt. Nathans gezicht verschijnt om de deur. "Ik hoorde dat je ruzie had met je vader, hij belde net." ik knikte. "Ja, hij heeft een nieuwe vriendin en ik mocht van hem niet meer naar de begraafplaats en toen werd ik boos." "Gaat het wel goed met je?" Hij kwam naar me toe en trok me in een knuffel. Ik gooide alles er in 1 keer uit en huilde hard. Hij trok me tegen zich aan en zij lieve woordjes in mijn oor. Na een tijdje werd ik rustiger. Hij ging op het bed zitten en trok mij op zijn schoot. Ik leunde tegen zijn borst aan. Buddy kwam de kamer binnen gelopen. Hij sprong op mijn schoot en nestelde zich daar. ik kreeg een glimlach op mijn gezicht. Ik aai Buddy over zijn kopje. "Mag ik je sneeën zien?" ik knik langzaam en laat hem de sneeën op mijn schouder zien. "ze zijn al gestopt met bloeden en ze zijn niet heel diep, heb je nog meer sneeën?" ik schud mijn hoofd. "kom we gaan naar beneden film kijken en ijs eten." zegt Nathan om mijn humeur op te laten vrolijken. Ik knik en loop met Buddy in mijn handen naar beneden om de film Frozen te starten.

We zijn met de derde film bezig als er wordt aan gebeld. Ik loop naar de deur en open hem. Er staat niemand voor de deur. Ik wil de deur weer dicht doen als ik een envelop met onze namen er op zie liggen. Ik pak hem op en loop naar de kamer. "wat heb je daar?" "Een brief voor ons." Nathan kijkt me raar aan en komt naast me staan. Ik open de brief:

Lexi en Nathan 

Genieten jullie nog van jullie leventjes, of ging dat vandaag niet zo goed Lexi? Wel triest dat je jezelf ging snijden. Maar gelukkig dat jullie levens niet meer lang zijn. Nathan is van mij. Ik ga jullie levens kapot maken en jullie krijgen geen pijnloze dood.

vriendelijke groetjes jullie nachtmerrie ;)

staat er met grote letters getypt op een A4'tje. Ik kijk Nathan aan. "Van wie kan dit zijn?" vraag ik. "Ik weet het niet het kan van iedereen zijn." Ik loop naar de kast en leg daar de brief in. "Zullen we gewoon de film verder kijken?" vraag ik. Hij knikt instemmend.

Ik lig in bed het is al half 1 maar ik kan niet slapen. Ik zit de hele tijd met het briefje en het voorval vanochtend in mijn hoofd.

Na nog een half uur gepiekerd te hebben val ik in een onrustige slaap.

Na nog een half uur gepiekerd te hebben val ik in een onrustige slaap

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Grayson(18)


Justin(17)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Justin(17)


Lars(18)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Lars(18)


🃏



Maffia Girl ✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu