Engeland

444 22 1
                                    

Herman POV

Ik en Angie gaan samen naar Engeland. We hopen dat we Anna kunnen vinden. We zitten nu in het vliegtuig. Angie slaapt en licht tegen me aan. Ik geef haar een kus op haar hoofd. Ik hou echt van haar.

En ik zou het mezelf nooit vergeten als ik haar kwijtraakte. "We gaan landen!" Hoor ik door het vliegtuig geroepen. "Angie... Wakker worden..." Ik geef haar nog een kus en dan wordt ze wakker. "We gaan landen." Zeg ik. Angie glimlacht.

Angie POV

Als we aankomen halen we onze koffers op en rennen we gelijk naar een taxi. We rijden naar ons hotel. Als we daar aankomen lopen we naar binnen. We krijgen het pasje van onze kamer. Als we in de kamer zijn pakken we onze spullen uit. We blijven 2 weken in Engeland. Dan gaat m'n mobiel. Ik neem op. "Mammie! Ik mis jullie!" Hoor ik Sophie vertellen. Daarna geef ik de telefoon aan Herman. Ze kletsen en hangen daarna op. "Zullen we even naar buiten gaan?" Vraagt Herman, ik knik. We lopen naar buiten als ik buiten sta zie ik Isabelle en Thomas staan. Ik loop naar ze toe en omhels ze. "Angie! Hoe gaat het met je?" Vragen ze. "Niet heel erg goed..." Antwoord ik. Isabelle omhelst me. "Het komt wel goed hoor!" Zegt ze. Ik begin te huilen. Dan komt Herman er bij en troost me. "Zullen we anders even langs je oude huis?" Vraagt Isabelle. Ze rommelt in haar tas. "Ik heb de sleutel nog steeds! Ik moest hem bewaren!" We lopen naar mijn huis toe. Onderweg komen we een paar fans tegen. En ik geef ze een handtekening. Daarna lopen we verder naar mijn huis. Als we aankomen kijk ik eerst door het raam. Ik zie een schim bewegen...

Germangie echte liefde 2Where stories live. Discover now