De waarheid...

262 21 4
                                    

Angie POV

Als ik mijn ogen open is alles wazig... Na een poosje kan ik beter zien en zit ik in een donkere kamer... Ik zie Ryan zitten "w waar b ben ik?" Vraag ik "ergens... Ver weg..." Antwoord hij.
Ik probeer op te staan maar mijn handen zitten vast gebonden...

"Waarom doen jullie dit?" Vraag ik "we hadden alle drie liefdesverdriet..." Antwoord hij "Jade en Maria waren allebei op Herman... En ik op jou..." Verteld hij "maar als ik en Herman van elkaar houden moet je mensen niet uit elkaar halen... Dan zullen ze nooit verliefd worden op jou en... En er zal heus wel iemand zijn waarmee jij gelukkig kan worden..." Zeg ik... En ik zucht "denk je?" Hij kijkt me verbaasd aan en ik knik.

Hij loopt naar me toe en maakt het touw los... "We kunnen beter nu gaan voordat Jade komt..." Zegt hij "laat je me gaan?" Vraag ik en hij knikt.

We rennen naar buiten en nemen een taxi naar het huis van Herman... "Ehm... Ryan? Hoe heet Maria in het
echt?" Vraag ik... "Esmeralda..." Antwoord hij.

Herman POV

Ik voel mijn mobiel trillen en kijk... Het is een bericht van Angie... Ik lees het en mijn ogen worden groot... Was dit een grap? Of was het echt? Jade Ryan EN Maria probeerde haar te ontvoeren!? Ik loop terug naar huis. Als ik binnen kom is Maria aan het huilen "wat is er?" Vraag ik en ik omhels haar... "Angie was heel kwaad op mij en ik vind het vervelend om ruzie te hebben met m'n zus en..."

Dan gaat de deur open en daar staan Ryan en Angie... " ik hoor sirenes... Dan komt Jade binnen rennen "ze is ontsnapt!" Schreeuwt ze "heb je dat nu pas door?" Vraagt Ryan.

Maria laat me los en loopt op Angie af... Ze slaat Angie en Angie valt op de grond... Ik ren naar haar toe... En leg haar op de bank neer "Angie wordt wakker!" Zeg ik maar ik krijg geen reactie... Dan rent Violetta de trap af "wat is er met Angie!?" Schreeuwt ze "Angie blijf bij me!" Huilt ze.

Dan komt de politie binnen en de ambulance. "Jade, Esmeralda en Ryan... Jullie staan onder arrest..." Zegt een politieman... Dan wordt Angie wakker... "'N nee.... Niet R Ryan...
Hij heeft me b bevrijd..." Zegt ze en er stromen tranen over haar wangen "Angie!" Zegt Violetta en ze omhelst haar. Ik omhels Angie ook en kus haar
Op haar Lippen... Ze kust me terug en dan wordt ze mee genomen door de ambulance...

"MAMMIE!" Schreeuwt Sophie huilend die binnen komt met Olga en Anna. "MAMMIE WAAR GA JE HEEN!?" Schreeuwt ze wanhopig "blijf hier ik ga met mama mee..." Zeg ik en ik stap ook de ambulance in...

Germangie echte liefde 2Where stories live. Discover now