...

335 20 0
                                    

Angie POV

Ik had het kunnen weten... Ze was natuurlijk samen met Herman... "Kunnen we er ergens anders over praten?" Vraagt Violetta die haar moeder ziet binnen lopen. Ik knik ernstig en we lopen de tuin in. "Ik weet wat je je nu afvraagt..." Zegt Violetta. "Wat dan?" Ik kijk haar aan. "Je vraagt je af wat je zus hier doet..." Ik kijk naar de grond en knik... "Ze zijn samen..." Zegt ze dan.

German POV

"Ze zijn samen..."

Hoor ik uit de tuin komen en ik loop er heen. Ik zie Angie en Violetta aan de tafel zitten. " ik had het kunnen weten..." Zegt Angie en ze begint te huilen. "Toen ik Maria zag... Wist ik al wat er ging gebeuren..."

Violetta wrijft over de rug van Angie... "Nu zijn we allebei verdrietig..." Zegt Violetta en ze beginnen te lachen... Was Violetta ook verdrietig!? Waarom dan!? Was er iets gebeurd!?... Ik moest ingrijpen.

Ik loop naar buiten "hee meiden gaat alles goed!?" Angie veegt haar tranen af en knikt dan... "Angie je hebt gehuild..." Ik ga naast haar zitten... "Het is niks..." Zegt ze "je kunt het me altijd vertellen..." Ze knikt. "Pap?" Hoor ik Violetta dan "ik ga morgen een dagje met Angie weg... Shoppen enzo..." Ik knik... "Ik ga naar het hotel toe... Ik zie jullie later..." Zegt Angie. "Angie, blijf bij ons eten" ik kijk in haar mooie groen-blauwe ogen. ze schud nee en loopt dan de deur uit... Violetta kijkt me aan. "Als je hier nog langer mee door gaat doe je nog meer mensen pijn..." Zegt ze en dan loopt ze naar boven.

Angie POV

Serieus!? Hij vraagt of ik blijf!? Mooi niet!? Na alles wat hij heeft gedaan... En nu is mijn zus terug... En ze pikt de man in waar ik van hou... Nou eigenlijk heb ik dat ook een soort van bij haar gedaan... Maar dat zat anders...

Als ik in mijn hotelkamer kom ga ik op bed liggen en begin te huilen. Ik snap niet waarom Maria me dit aan doet... Misschien denkt zij er ook wel zo over... Maar als nog... Ik en Herman waren gelukkig en hadden kinderen... Toen kwam zij terug...

Sorry voor dit korte hoofdstuk! Ik had geen inspiratie meer! :'( xxx Loveforgermangie

Germangie echte liefde 2Where stories live. Discover now