De Date...

307 23 7
                                    

Angie POV

"Wie was dat? Waar ken je hem van? Vind je hem knap? Ben je verliefd op hem? Ik zal dat je bloosde!?" Violetta kijkt me aan en stelt me tig vragen. "Ik en Ryan kennen elkaar al vanaf de kleuterschool Pablo hij en ik waren Beste vrienden..." "Hij is knap..." Zegt Violetta, ik lach. "Ja dat is waar" we lachen... Ik zie Herman naar me kijken maar ik geef hem geen blik terug...

"Ik heb een idee!" Zegt Violetta dan "kom vanavond maar mij en dan gaan gaan we je make-uppen!" Ik knik "dat ik een leuk idee!" "Hoe laat kwam hij je ophalen?" "Om half 6" antwoord ik. "Dan moeten we opschieten! We hebben nog anderhalf uur..."

Als we thuis komen lopen ik en Violetta naar haar kamer. "Welke jurk vind jij het leukst?" Ik laat er drie zien. "Die gele! Die staat je vast super mooi!" Ik trek de jurk aan en kijk dan in de spiegel. "Hij staat je super mooi!" Zegt Violetta. Daarna make-uppen we, en Violetta krult mijn haren "is dit niet allemaal wat te overdreven?" Ik kijk haar aan "nee joh! Voor een date moet je er altijd mooi uitzien!" We kletsen en lachen wat.

"Moet je hem niet even bellen dat je hier bent? Want anders staat hij straks bij het hotel" ik knik en pak mijn mobiel, ik bel Ryan.

Daarna hang ik op en kijkt Violetta me aan. "En?" Zegt ze. "Hij komt me zo hier ophalen. Violetta omhelst me. "Ik ben zo blij!" Zegt ze "waarom ben je toch zo blij?" Ik kijk haar aan. "Ik heb je zo gemist! En ik ben zo blij na alles wat er is gebeurd tussen jou en papa je gewoon weer jezelf bent!" Dit keer omhels ik Violetta, daarna lopen we naar beneden.

"Mama! Wat zie je er mooi uit!" Zegt Sophie "dankje!" Zeg ik terug "mag ik ook zulke mooie haren?" Vraagt ze, "dat mag je wel gaan doen met Violetta als ze dat wil" zeg ik, ze knikt en loopt dan naar Violetta. Ik loop naar de keuken en haal een glas water. "Je ziet er mooi uit..." Hoor ik achter me, ik draai mening en daar staat Herman. "Dankje..." Zeg ik en ik bloos. Dan gaat de bel "ik denk dat het voor jou is..." Zegt Herman, ik loop naar de deur en doe open, Daar staat Ryan. "Je ziet er mooi uit..." Zegt hij "dankje" zeg ik nog een keer. "Zullen we gaan?" Vraagt hij, ik knik en dan lopen we naar buiten....

Herman POV

Angie was nu al 3 uur weg... Ik begon me zorgen te maken maar dat liet ik noet merken... Ze zag er mooi uit... Geel stond haar goed... En haar haren waren mooi en... "Herman!? Waar zit je met je gedachten?" Ik kijk en zie Maria voor me staan. "Je zat weer met je gedachten bij Angie he?" Ze zucht... "Ze heeft iets wat ik niet heb... Ik weet niet wat het is maar... Ik zie dat je van haar houd... En als dat zo is kunnen we er beter een punt achter zetten en..." Ik onderbreek haar... "Ik weet het niet... Ik hou van jou... Maar ook van haar en..." Dan gaat de deur open... "Bedankt! We zien elkaar morgen!" Zegt Angie en ze doet de deur dicht... "Sorry... Ik wilde nog even langs Violetta en..." "Ze is boven..." Zeg ik.

Angie POV

Het was echt een geweldige avond... "Vertel! Hoe was het!?" Vraag Violetta. Ik plof op baar bed neer "geweldig!" Zeg ik, "vertel..." Zegt ze op een speels toontje. "Owke... We gingen naar een restaurant... En daar hebben we heel lekker gegeten en... En toen gingen we naar buiten... En toen vroeg hij of ik zijn vriendin wilde zijn..." "WAT!?" Zegt Violetta en ze kijkt me met grote ogen aan...

Ik wil even zeggen dat ik het super leuk vind dat jullie mijn boek lezen!

XXX Loveforgermangie

Germangie echte liefde 2Where stories live. Discover now