Ja...

386 20 2
                                    

Angie POV

"Ik ga even naar het Toilet..." Ze ik tegen Ryan. Ik sta op en loop naar de wc. Iemand pakt m'n hand. Ik draai me om en zie Herman "wat doe je hier!?" Ik kijk hem aan, "Angie je moet terug komen... Dit kun je niet doen... Ik hou van je..." Ik ik kijk in zijn grote bruine ogen. "Herman... Je kuste Maria... Ik weet niet of het nog wel zin heeft..." Zeg ik en ik voel tranen opkomen. "Ik wil het niet... Jij wilt het ook niet... Angie jij bent de enige waarvan ik hou..."

Hij komt steeds dichterbij, dan raken zijn lippen de mijne. Ik voel vlinders in m'n buik. Ik breek de kus. "Herman ik..." "Kom terug naar Buenos Aires... Daar hoor je thuis... "

German POV

Ik kijk haar aan. "Herman... Ik weet het niet..." Ze kijkt naar de grond. "Angie... Ik hou van je met heel m'n hart en ik wil je niet kwijt..." Ze kijkt me aan. "Ik jou ook niet... Maar het is beter zo." Zegt ze. Ze loopt terug. Ik blijf staan, helemaal verbaasd. Maakte ze het nou uit? Was het nu over?

Angie POV

Ik loop terug sn er rollen tranen over m'n wangen. "Wat is er!?" Vraagt Ryan gelijk. "Niks... Maar ik wil nu weg..." Ryan knikt en betaald het eten. Ryan pakt Sophie's hand. En ik pak de kinderwagen. We lopen naar buiten.

Het is donker en er zijn veel sterren. We lopen naar het hotel waar we logeren en we brengen Sophie en Anna naar bed. "Vertel nu eens wat er gebeurd is..." Zegt Ryan als de kleintjes slapen. "Herman was er..." Ik kijk naar de grond en ik voel tranen opkomen. Daarna huil ik het uit en vertel ik Ryan het hele verhaal. Hij troost me en dan val ik in slaap...

Als ik wakker wordt ligt Ryan naast me. Ik maak hem wakker "waarom ben je hier?" Vraag ik. We hadden toch niet... "Je viel huilend in slaap..." Antwoord hij. Gelukkig denk ik bij me zelf...

Ik loop de badkamer in en kleed me om. Ik trek een blauwe jurk aan met bloemetjes er op. Als ik klaar ben loopt Ryan de badkamer in en maak ik Sophie wakker.

German POV

Ik moest nog 1 keer naar haar toe gaan. Wat bedoelde ze? Was het nu voorbij? Over? Ik kleed me om en kijk op m'n horloge. Angie wordt meestal om half acht wakker en het was nu kwart voor acht.

Dan was ze zich waarschijnlijk aan het omkleden. Wat was haar kamer nummer ook al weer? Ik loop naar de lobby en kijk om me heen het was erg druk. Dan loop ik naar de balie. Er staat een oud vrouwtje achter. "Wat is het kamer nummer van Angie Cararra?" Vraag ik. "Wie bent u?" Vraagt ze. "Haar... Man..." De vrouw kijkt me aan. "Dat klopt! Ik weer alles over haar! U vrouw is echt geweldig en..." Ik kuch. "O sorry... Het nummer is 327" antwoord ze en ik loop weer naar boven.

Als ik de lift uitstap en naar de kamerdeuren kijk. Zie ik Angie uit een deur stappen. Ik loop naar haar toe. "Angie... We moeten praten..." Zeg ik. "Wat is er?" Vraagt ze boos. "Je zei gisteravond dat het beter was... Wat bedoelde je daar mee? Is het nu uit? Is het over?" Ik kijk haar aan "ja..." antwoord ze.

Germangie echte liefde 2Where stories live. Discover now