...

283 26 4
                                    

Angie POV

Als ik klaar ben loop ik naar beneden maar de keuken. Ik schenk water in en ga zitten. Dan komt Herman binnen. "Angie?" Begint hij, ik kijk hem aan in zijn chocolade bruine ogen... "Wat gaan we... Ik bedoel je nu doen?" Ik pak zijn hand. " we... Het is niet alleen mijn kind..." Hij knikt en glimlacht naar me.

"Angie..." Zegt hij nog eens "ja?" "Ik wil dat je weet dat ik er altijd voor je ben... Ondanks... Dat we niet meer samen zijn kun je op me rekenen..." Ik voel een brok in m'n keel "dankje" zeg ik dan en omhels hem. "Komen jullie eten?" Vraagt Olga dan, we lopen naar de tafel en gaan Zitten. We eten spaghetti en als we klaar zijn gaan ik en Violetta naar haar kamer.

We kletsen wat, "Angie?" Violetta kijkt me serieus aan... "Ik wil echt op mezelf gaan wonen samen met Leon." Zegt ze, ik knik instemmend. "Wacht hier..." Zeg ik. Ik loop naar beneden en klop op het kantoor van Herman. "Wie is daar?" Hoor ik hem nog al geïrriteerd vragen "Angie..." Zeg ik, meteen slaat zijn stem over naar wat vrolijker... "Kom binnen..." Zegt hij. Ik loop zijn kantoor in en ga zitten. "Herman... Violetta wil ergens met je over praten... Ze wacht boven op je..." Herman staat direct op en loopt naar boven ik volg hem op de voet en dan lopen we Violetta's kamer in...

"Je kunt het beter in een keer zeggen..." Ik kijk Violetta aan en dan kijkt ze naar Herman...

Violetta POV

Oke... Angie had gelijk... Het was net zoals een pleister er aftrekken... Het snel doen in een keer "pap..." Hij kijkt me bezorgd aan. "Ik wil op mezelf gaan wonen met Leon..." Zeg ik... Ik kijk naar de grond en verwacht geschreeuw... "Als dat is wat je wilt dan zal ik je helpen..." Zegt hij... Ik kijk op "echt!?" Ik omhels hem... "Tuurlijk..." Antwoord hij. "Angie dankje!" Zeg ik tegen haar. Ik trek haar naar ons toe en dan staan we met z'n drie in een omhelzing... Net zoals een echte familie...

Hier Anne-S even!

Super leuk! 2K reads! Ik ben helemaal happy! Maar nu wil ik even wat vertellen: ik krijg allemaal reactie's van: update snel enzo... (Niet schuldig vielen want ik hou van reactie's)

Ik heb dus besloten dat ik elke dag 2 hoofdstukken plaats... En soms 1 in verband met school bedankt voor alle vote's reads en comment's !!!!

XXX Loveforgermangie

Germangie echte liefde 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu