De uitslag...

306 19 1
                                    

Angie POV

"D dankje... Wat doe jij hier?" Vraag ik "ik ging wandelen omdat ik me rot voelde... Jij zeker ook?" Ik knik... Hij weet dat als ik midden in het park op een bankje aan het zingen ben ik me rot voel... Dat had ik hem eens verteld... "Wat is er dan?" Vraag ik hem... "Ik heb erge ruzie met Maria..."'antwoord hij... Ik voel een brok in m'n keel "o" is het enige dat er uit komt... Ik kijk naar de grond en voel tranen opkomen... Ik vind het nog steeds moeilijk dat we uit elkaar zijn... Ik hou van hem...

Dan gaat zijn telefoon hij neemt op en praat wat "ik moet gaan een vergadering... Zal ik Sophie uit school halen? Dan kan ze bij mij blijven slapen!" Ik knik en dan loop hij weg...

German POV

Ik loop jet schoolplein op en dan ziet Sophie me. Ze loopt op me af en omhelst me. "Papa het was echt super leuk op school!" Zegt ze "vertel het maar onder weg in de auto..." Zeg ik. We stappen de auto in en Sophie doet haar gordel om. "Waar is mama?" Vraagt Sophie "Je blijft bij mij slapen" antwoord ik. "Maar dan is er niemand om mama te troosten..." Zegt ze "te troosten?" Wat bedoelde ze "nou bijna elke dag als ik wakker wordt is mama aan het huilen, of in de avond..." Zegt ze.

"Waarom huilt ze dan?" Vraag ik "omdat ze verdrietig is..." Antwoord Sophie, ik lach dat bedoelde ik natuurlijk niet. "Maar waarom is ze dan verdrietig?" Vraag ik "omdat ze verliefd is op jou en jij met mijn tante bent..." Zegt ze. Zij ze nou dat... Dat Angie nog steeds verliefd op me is? "Is mama nog steeds verliefd op mij?" Vraag ik "ze knik "heel veel... En daarom huilt ze heel veel..." Ze knikt en dan stappen we de auto uit naar binnen.

Angie POV

Ik een dag vrij genomen van het werk.

Zodat... Als het heftig nieuws zou zijbeuk het de hele dag zou kunnen uit huilen... Ik sta op uit bed en doe een simpele jurk aan dan loop ik naar beneden en smeer een boterham. Dan wordt er aangebeld.

Ik loop naar de deur en doe open. Daar staat Herman "kom binnen" zeg ik. Hij loopt naar binnen en gaat op de bank zitten. Ik ga naast hem zitten. "Angie... Wat er ook gebeurd... Ik zal je helpen..." Zegt Herman ik omhels hem en daarna stappen we de auto in.

Als we er aankomen mogen we gelijk meekomen. We worden naar een kamertje gebracht waar een man zit. "Ik ben dokter Chiel en ik ben van de afdeling baby's" zegt hij en dan gaan we zitten. Hij pakt z'n papieren en leest ze zorgvuldig. Het maakt me nog zenuwachtiger omdat het lang duurt...

"Mevrouw en meneer Castillo..." Begint hij "nou eingenlijk..." probeer ik maar hij gaat verder... "Ik ben blij u te mogen mededelen dat u kindje nog leeft... En..." Ik vlieg Herman om de hals... "En?" Zegt Herman "en het is een jongetje...." Zegt de dokter... Er stromen tranen van blijdschap over m'n wangen "en wilt u me nu excuseren ik moet naar we belangrijke vergadering..." Hij staat op en loopt snel weg.

Ik omhels Herman "Herman je wil niet weten hoe blij ik ben!" Zeg ik hij omhelst me... "Ik ben ook blij..." Zegt hij... En het kan me even niks schelen dat Herman met Maria is... Ik kus hem op zijn lippen... En het voelt magisch...

Ik heb volgende week toets week dus ik zal zo vaak mogenlijk update maar ik moet dus leren! Daarom heb ik er snel even 3 hoofdstukken opgezet!

XXX Loveforgermangie

Germangie echte liefde 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu