~6~

1.3K 141 63
                                    

Babam beni alıp çalışma odasına götürdü ve matematik anlatmaya başladı. Annem arkamızdan gelip bize baktıktan sonra aşağıya gitti. Bu yüzden odada yalnızlık ve ben x'i bulamadığımdan babam bıkmıştı.

"Bana ne ya x'ten gitsin Sherlock Holmes bulsun bana ne!"

Babam oflayıp  başını eline yasladı ve masaya odaklandı. Büyük ihtimal kendini sakinleştirmeye çalışıyordu. Bir soruyu 5 kere farklı yollardan anlatmıştı ve ben hala x'i bulamıyordum.

Annem elinde meyve tabağı ile odaya geldiğinde babam ona bakıp tekrar soruya döndü

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Annem elinde meyve tabağı ile odaya geldiğinde babam ona bakıp tekrar soruya döndü. Annem ise tabağı masaya bakıp bana gülümsedi.

"Biraz mola verin bakalım. Kocacım sen biraz gelir misin?"

Babam masadan kalkıp dışarı çıktığında annem de peşinden çıktı. Adımlarımın ses çıkartmamasına özen göstererek kapıya yanaştım.

"Haklısın Jae özür dilerim. Neden o fotoğrafın hala durduğunu inan bana gerçekten bilmiyorum. Zaten çöpe attığımı da gördün. Ben sen ve oğlumuzla gayet mutluyum bebeğim. Seni seviyorum~"

"Gel buraya."

Çıkan seslerden birbirlerini öptüklerini anladığımda kapıdan uzaklaştım ve pencereden bakmaya başladım. Chenle dışarıda ve babası ile beraberdi. Camı açtığımda Taehyung'u gördüm. O da beni gördü ve uzaylılıktan olsa gerek bağırmaya başladı.

" Uzaylı Kim Taehyung dünyalı arkadaşına sesleniyor. Jung Jisung çabuk buraya gel ve benimle oyun oyna!"

Chenle'nun bakışları bize döndüğünde hızla Taehyung'ı onayladım ve kapıya ilerledim. Kapıyı açıp çıktığımda babamlar yoktu.

"Anne baba ben çıkıyorum Taehyung çağırdı!"

Hızla bağırıp evden çıktığımda Taehyung'ın yanına gittim.

"Biraz gezelim, bisikletin bahçede mi?"

"Evet, hemen getiririm."

Koşarak bahçeme ilerlediğimde Chenle'nun hala bana baktığını gördüm. Bende ona bakmaya başladığımda babasına bir kaç şey söyledi. Ardından ikisi de bana doğru yürümeye başladı.

"Merhaba Jisung!"

Chenle benim dilimden konuşunca ona karşılık verdim, belli ki babası ona ders veriyordu ve o da öğrenmeye çalışıyordu.

"Jisung Chenle da sizinle gelmek istiyor fakat koreceyi tam bilmediğinden çekiniyor. Eğer ona yardımcı olabilirsen çok seviniriz. Onu da yanınızda götürebilir misin?"

"A-ama ben onun ne dediğini anlamıyorum ki! Dediğini nasıl anlayacağım?"

"Chenle'nun interneti var o bir şey istediğinde çeviriden bakıp sana gösterir, olur mu?"

"Evet efendim."

Babası Chenle'ya bir şeyler dediğinde Chenle onayladı ve benim yanıma geldi. Babası Chenle'ya para uzattığında aldı ve bana döndü. Bisikletime bindiğimde önüme oturması için işaret yaptım. Arkamda otırma yeri yoktu fakat önümde vardı. Önüme oturduğunda Taehyung'a baktım. Onun Jeongguk ile konuştuğunu gördüğümde bisikleti sürmeye başladım. Jeongguk bana zorbalık edenlerden biriydi ve ben o varken Taehyung ile konuşmazdım.

Beni Evime Götür! - ChenSung / SungLe-Where stories live. Discover now