H-Harry... I Want You

738 36 5
                                    

Bölüm için önerilen şarkılar;

Kelly Clarkson-Because Of you

One Direction-I Want

Söylediklerim ardından Harry hızlıca oturduğu yataktan doğruldu ve kaşlarını çatıp bağarmaya başladı. "Ne yaptım dedin?" Cevap vermeyince elleriyle omuzlarımı kavradı ve bu kezde sarsmaya başladı. "Konuş lanet olası! Ne yaptın sen!"

Ellerini itip kendimi geriye attım. "Olmadığın gün merak ettim ve gittim. Bunda ne var? Bağırıp durma Harry! Madem kızıyorsun demek ki önemli bir şey! Ally seni nereden tanıyor ve Scott kim?"

Bir süre yüzüme baktıktan sonra elini rastgele salladı. "Seni ilgilendirmez." Yalandan bir kahkaha patlattım. "Hah tabi... Birlikte olduğum adam daha yeni tanıştığımı sandığım biriyle eskiden tanışıyor... Benim bunu bilmeye hakkım yok." Sinirle kapıdan çıkmak için arkamı dönmüştüm ki "Kardeşim..." Dedi. Olduğum yerde kaskatı kesildim. "Scott benim katil kardeşim Ally de Scott'ın katil partneri."

Arkamı dönüp Harry'ye baktım. Şok olmuş diyebilirdim. Harry yatağa tekrar otururken bende yanına geçip bağdaş kurdum. "Hala anlatmamı istiyor musun?" Başımı belirsiz anlamda salladım. "Gayet iğrenç bir hayatım vardı. Scott her gece serseriye bağlar,babam da her zamanki gibi annemle kavga ederdi. Ben de ikisinden de nefret ederdim.. Hep tek büyüdüm. Ama ben on yedi yaşındayken öyle bir olay oldu ki... Scott Ally'le gece eve geldi. İkiside lanet olsun,içmiş ve uyuşturucu kullanmışlardı. Scott birden silahla önce annemi sonrada babamı vurdu. Ben buna tanık olmuştum... Ama sonra neden bilmiyorum aniden kaçtılar.... Şimdiye gelirsek, Ally ile Scott birlikte yaşıyorlardı ama sana geçen gün Ally'nin dediği en yakın arkadaşım öldü olayı.. O Scott'ı vurdu. Sırf sürekli kaçmak zorunda oldukları için... Bu yüzden bana sarmaya başladı. Seninle sahile gittiğimizde beni takip etmiş, evimi önceden bulup yanına taşınmış...öyle işte."

Yüzüne gözlerimi dikmiş bakıyordum. Şaşkınlık üst üste gelmişti. "B-Ben bilmiyordum... Özür dilerim.." "Önemli değil.. Onunla bir daa görüşme." Her şeyi anlatmış sayılmazdı. Hala merak ettiğim bir şey vardı. "Peki neden yerin altında bir ev var?" Bir süre düşündükten sonra bana cevap verdi. " bak... Ben bunlara katlanamadım,yani daha fazla o eve tek başıma katlanamadım ve bu yüzden sene başında üstüne gözükmesin diye bir bahçe yaptırıp kendi evimi kurdum. Karanlığı severim.. Hayatım hep böyle geçti çünkü. Bu yüzden de siyaha aşığım. Bu paralar da babamdan kaldı. Onun şirketindeki tüm gelirler benim... Benim için çalışıyorlar demiştim ya.."

Kafamda olan tüm soruların cevabını almıştım.. Daha söyleyecek bir şey bulamadım ve bu yüzden sessiz kalmayı seçtim. Ayrıca o Ally'den de artık nefret ediyordum. Bu karara varmıştım sonunda.. Hem Harry'de gözü vardı..

"Arkadaşın olması iyi bir şey Kimber... Ama onun gibi birini asla istemezsin." Yalancı bir gülümsemeyi yüzüme yerleştirdikten sonra ayağı kalktım ve dolabı açtım. Hem eşorfman seçiyor hem de içimden düşünüyordum. Baya üzülmüş olmalıydı. Tüm ailesi gitmiş... Kardeşi ihanet etmiş... Şimdide Ally... Ve bende ters davranırsam... Tanrım çok zor!

Çıkarttığım kıyafetleri yatağın üzerine bıraktım. Giyinmeye başlayıp başlamamakta kararsızdım. "Ben aşağıdayım" Harry'nin sesinden sonra kısa süreli düşüncelere kapıldım. Eğer ben bu adamla aynı evde kalıyor ve yaşıyorsam. Ne kadar utansamda alışmak zorundaydım. Bu böyle nereye kadar gidecekti ki.. "Buna artık gerek yok Harry." Kalkmak için attığı adımı geri alıp eski pozisyonuna döndü. "Gerçekten mi?" Yüzüne yayılan gülümsemesinden sonra başımı salladım. Daha sonra yüzüne fazla bakmadan atletimi çıkarmaya başladım. Daha sonra üstüme tişörtü geçirip bu kez pantolonumu çıkarttım ve hızlıca şortumu giydim. Evet biraz rahatsızdım ama buna alışabilirdim...

Yüzümü zar zor Harry'ye çevirdiğimde deminki bakışlarının aksine yüzünde şebek bir gülümseme vardı. Sanki çocuk gibiydi. Onu böyle görmek beni mutlu etmişti. Saate bakıp yanına uzandım. Dokuzu geçmişti. Uykumda yoktu.. "Harry.. Benim uykum yok." Kaşlarını şaşırmış anlamda çatıp dudağını kaydırdı. "Bunu her akşam erken yatan Kimberly Shonfield mı söylüyor?" Tam olarak ona dönerek "evet" dedim. "O zaman film izleyelim." Doğrulup ona baktım film izlemek iyi bir fikir olabilirdi.. Ama Harry korku filminden başka bir film izlemiyordu. "Saat geç zaten ben korku filmi izlemem.

***

Salonda mısır kovasını bir elime, yastığı diğer elime almış hazır halde bekliyordum. Harry ise zorla ikna etmiş filmi açmak için televizyonla uğraşıyordu. Sonunda çalıştırınca ışığa yürüdü ve kapatmak için hamle yaptı. " hayırr! Kapama.." Yüzünü bana çevirip kaşlarını kaldırdı. " neden?" Dudaklarımı büzdüm "çünkü korkuyorum." Dudakları kıvrılırken konuştu "bana sarılırsın." Göz kırptıktan sonra ışığı kapattı ve yanıma yayıldı. Yüzümü ekrana çevirdim.

-HASAT ZAMANI 2-

Filmde hiç bir şey yokken bile yastıkla yüzümü kapatıyor,arada Harry'nin kolunu sıkıştırıyordum. Tam mısırı almak için yastığı indirecektimki ekranda beliren yaratıkla tüm mısır Harry'nin kafasına döküldü. "Kimber napıyosun?" Tüm dişlerim gözükecek şekilde sırıttım. "Afedersin..." Kıvırcıklarının arasında mısırları özenle ayıklayıp tekrar filme odaklandı.

En sonunda öyle böyle film bitmişti.. Şu an ise yatak odasına yeni girmiştik ve saat on ikiyi geçmişti. Ben yatağı açıp içine gömülürken Harry banyoya yürüdü. "Nereye?" Yüzüme bakıp tek kaşını kaldırdı. "Mısırı kafama döküp yağlandırdığın saçlarımı yıkamaya..." Kıkırdadıktan sonra banyoya girdi. Ben ise telefonu kurcalıyordum. O sırada mesaj geldi.

GÖNDEREN;ALLY

/Uyudun mu canım :)))))

-bana mesaj atmayı kes! Rahatsız edip durma. Her şeyi biliyorum.

/Oww pekala.. Her şeyi bildiğine emin misin?

-mesaj atma demiştim! Biliyorum

/Biricik sevgilin galiba sana her şeyi anlatmış.. Ama bende şunu biliyorum.. Sen sadece kendi adına sevgilisin. Daha onun bile değilsin CANIM ;) :)

Sinirlerimi bozuyordu. Tek amacı buydu. Bu yüzden böyle konuşuyordu. Ona daha mesaj atmadım ve herşeyi silip telefonu masanın üzerine fırlattım. Belki de haklıydı.. Sadece kendi adıma sevgiliydim.. Daha onun bile değildim.. İşaret parmağımı dişlerim arasına alıp kemiriyordum. Düşünmem daha kolay oluyordu. O sırada banyonun kapısı aralandı ve karşıma sadece belinde havlusu olan Harry göründü.. Saçlarının kıvırcıklığı ıslaklığı nedeniyle düşmüş. Tek eliyle saçlarını karıştırıyordu... Sular yüzünden göğüsüne hücum ediyordu.. Onun bu hali içimde değişik hareketlilik oluşturuyordu. Tanımlayamıyordum..

Bana gülümseyip önüne gelen saçlarını arkaya savurdu. Daha sonra dolaptan aldığı şortunu havlusunu açmadan geçirdi ve havluyu çıkartıp kurutma makinesine tıktı. Göğüsü ve sırtı ıslaktı.. Tanrım çok iyi görünüyordu... Saçlarını son kez savurduktan sonra yanıma ulaştı. Ben ise ikide bir bacaklarımı oradan oraya koyup duruyordum. Dediğim gibi içimde farklı bir şeyler oluşmuştu... "Hadi yatalım Kimber." Gözlerimi kapattım ve vücudumu ona döndürdüm. "H-Harry... Ben... Seni istiyorum."

Selammm ^^ bu bölümü galiba beğendiniz,öyle tahmin ediyorum :Dd... İçime sinmedi değil hani.. Neyse,yorumlarınızı bekliyorum. Umarım tahminlerim boşa çıkmaz.

Bir önceki bölüme yapılan yorumlardan dolayı teşekkür ediyorum...Çok seviyorum sizi ❤

Bir daha ki bölümü ne zaman yazarım bilmiyorum. Çok gecikmez ama yarın öbürgün yazarım heralde.. Bu arada okulların açılmasına az bir zaman kaldı bu yüzden açıldıktan sonra haftada sadece bir bölüm yayınlayacağım.. Belki arada iki belki de hiç olmayabilir. Derslere bağlı..

Kuzummlarım :) kendinize iyi bakınXx yeni bölümde görüşmek üzere,oylarınızı eksik etmeyin. Öpüyorum hepinizi..

You're Mine//h.sHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin