You're Mine

794 40 10
                                    

Bölüm için önerilen şarkı;

One Direction-You and I

Söylediklerimi kulaklarım tam olarak algılayınca ister istemez yüzümü bacaklarım arasına aldım. Daha doğrusu utancımdan suratımı ondan gizledim diyebilirim... "Kimber... Sen ciddi misin?" Sorusuna bir cevap vermem gerekiyordu. Bunu başlatan bendim. Kaldırdığım kafamı utançla ona yönlendirdim. Kaşlarımı havalandırıp dudağımı buruşturdum. "Korkuyorum Harry... Evet deliler gibi istiyorum ama yapamıyorum. Üzgünüm..." Tekrar başımı eğidim fakat bir süre geçmeden elleri yanaklarımı kavrayıp ona dönmemi sağladı. "Bebeğim... Seni incitmeyeceğimi biliyorsun. Bana güvenmelisin... Seni korkutan şey her neyse onu silip atmalısın. Karşında ben varım. Harry.. Seni deliler gibi seven biri.. Sence bu insan seni incitir mi? Yoksa seni inciten şeyleri atmaya mı çalışır? Emin ol canını asla yakmam." Onun bu güven verici konuşması içimi rahatlatmıştı. Korkumu biraz olsun yok etmişti. Gülümsekle yetinip tekrar başımı eğdim. Bu kez net bir karar vermeye başladım.

Ne kadar kaçabilirdim ki? Birlikte yaşıyoruz... Ama birbirimize sahip değiliz. Bu seviyoruz ama sevmiyoruz gibi birşey... Onu her şeyden çok seviyorum ve eninde sonunda bu gerçekleşecek... Şu an da en doğru zaman..

Başımı tekrar ona yönlendirdim ve gözlerimi hafif kapattım. "Sana güveniyorum Harry..." Yüzüne geniş bir gülümseme yerleştirdikten sonra dudaklarıma uzun vadeli bir öpücük bıraktı. Daha sonra ayağı kalkıp şortunu çıkarttı. Tanrım gerçekten harika bir vücuda sahipti... Üzerinde sadece boxerı olsa bile tüm hatları belli oluyordu. Gözlerim ister istemez farklı yerlere kaysada kendimi toparlamaya çalıştım ve doğrulup gözlerimi kapattım,yanıma ulaşınca derin bir nefes aldım. "Korkma Bebeğim..." Kulağıma fısıldamasıyla tuttuğum nefesi verdim ve gözlerim hala kapalıyken üstümdeki tişörtü çıkarmasına izin verdim. Gözlerimi hafif açtığımda tişörtümü yere attığıp beni yatar pozisyona getirdi ve ağırlığını vermeden üzerime yerleşip dudaklarıma yapıştı.

"Seni seviyorum Kimber..."

"Bende seni seviyorum Harry..."

Gözlerini benden ayırmadan ellerini şortuma geçirip bir hareketle ondanda kurtuldu ve yine dudaklarımı boyladı. Bu kez onu hissedebiliyordum. Bu yüzden her tarafımı sıcaklık kaplamıştı,tabiki yanaklarımdaki sıcaklık daha fazlaydı çünkü kızardığını hissedebiliyordum.

İkimizde sadece iç çamaşırlarıyla kaldığımızda bu kez beni doğrulttu ve bana sarılırken öpmeye başladı. Korkutmamaya çalışıyordu ama arkamdaki kopçaları açtığını farkedebiliyordum. Dudaklarımdan ayrıldığında elindeki sütyenimide yere atıp yüzüme yaklaştı. "Sen harikasın bebeğim. " kısa süreli bir öpücük bıraktıktan sonra gözleri aşağı doğru kaydı. Bu beni oldukça rahatsız ediyordu... Zaten utancımdan diğer dünyayı boylamak üzereydim... Gözlerimi tavana sabitleyip beklemeye başladım bu sırada o da boxerından kurtulmuş ve tekrar son işlem için üzerime yerleşmişti... Son bir öpücüğün ardından,gözleri bendeyken elleri çamaşırımda geziyordu. Yeşilleri koyulaşmış bana bakıyordu. "H-Harry kes şunu!" Sesim o kadar iğrenç çıkmıştı ki... Beni bilerek baştan çıkarıyordu...

Gözleri hala bende , dudakları ise tavana değecek kadar kıvrılmıştı.. Sırıtıyordu çünkü... "Harry şunu yapmayı kes dedim sana..." Ellerini gezidirmeyi kesip sona kalan parçadan da kurtulup yere fırlattı ve sıra en büyük yere gelmişti. Ama o bilerek başlamıyordu.

Tekrar üzerime yerleşip bu kez ağırlığını verdi. Onu her yeriyle hissediyordum ve bu beni deli ediyordu... Zaten bu yüzden yapıyordu,yavaşça... Alnını alnıma dayadı "hazır mısın Kimber... Hala vazgeçme şansın var." Derin bir nefes aldım ve kıpırdatamadığım vücudumla konuştum. "Harry sence bu kadar utanç içinde vazgeçebilir miyim?" Yüzünü buruşturdu." Benden mi utanıyorsun?" Gözlerimi devirdim. "Senden değil halimden." Tekrar sırıttı ve yüzünü boynuma gömüp fısıldadı. "Canını yakmayacağım bebeğim seni seviyorum." Ona cevap vermedim. Gözlerimi kapatıp beklemeye başladım ve çok geçmeden de içimde hissettim. Dişlerimi sıkıp hiç bir şey dememiştim. Onun sesini duyana kadar,artık tek bedendik. "SEN BENİMSİN" zor olsada gülümsedim. "SEN de BENİMSİN"

* * *

Sabah olduğunda gözlerimi zar zor araladım ve yanıma çevirdim. Harry yoktu... Yataktan tam doğrulacaktım ki,acıyla geri yığıldım. Dün gece mükemmeldi. Ama acısı şimdi çıkıyordu,tüm kasıklarım maafolmuştu. Biraz bekledikten sonra yavaşça kalktım ve üzerimdeki çarşafla birlikte dolaptan bir kaç eşya aldım ve banyoya ilerledim.

Duş aldıktan sonra giyindim ve saçlarımı kurulayıp odaya geri girdim. Fakat yeni farketmiştim ki yerdeki kıyafetlerin hiç biri yoktu ve üstümüze aldığımız çarşafın yerini siyah renkte bir çarşaf almıştı. Bunu büyük ihtimalle Harry yapmıştı. Korkmayayım diye...

Duş aldıktan sonra acım biraz dinmişti. Bu yüzden merdivenden rahatlıkla aşağı indim ve yemek odasına girdim. Kahvaltı masasında Harry'i görememiştim ama bunun yerine bir not görmüştüm.

SANA SAHİP OLAN KİŞİDEN ;)

Bebeğim.. Merdivenleri geri çık ve koridordan sağ dönüp terasa gel..

Teras mı? Burada teras mı var? Yüzüme belirsiz bir gülümseme yerleşmişti... Meraktan hemen merdivenleri çıktım ve dediği yere geldim. Gerçektende kısa bir merdiven daha vardı.. Onları da hızla çıktım fakat bu iyi olmamıştı. Olduğum yerde ikiye katlanınca ileride duran Harry koşarak yanıma geldi. "Kimber... İyi misin?" Yavaşça doğruldum ve gülümsedim. " iyiyim..." Yüzündeki ifadeyi kaybetmeden bir soru daha sordu. "Çok mu acıyor?" Başımı utançla eğdim. "H-hayır" ellerini yüzüne bakmam için hareket ettirdi. "Doğruyu söyle.." Mavilerimi yeşillerine diktim. "Biraz... Ama bu normal değil mi?" Sırıttıktan sonra dudaklarımı hapsetti. Uzun bir öpücükten sonra bir de yanağıma buse kondurup elimden tuttu ve arka tarafta duran masaya çekiştirdi. İlk defa onu bu kadar mutlu görüyordum... Bende mutluydum.

Koca terasta masaya ulaştığımızda sandalyeyi oturmam için çekti ve ben yerleştikten sonra oda karşıma oturdu. Mükemmel bir kahvaltı hazırlamıştı. "Teşekkür ederim." Gözlerimi yemeklerden kaldırıp Harry'ye çevirdim. "Ne için?" Samimi bir şekilde gülümsedikten sonra cevap verdi.

"Bana güvendiğin için..."

Selamm ^^ bu bölüm nasıldı?? Beğendiniz mi :))

Artık Kimber Harry'nin olduğuna göre içimiz rahat olabilir.. Yani ayrılmayacaklar gibi gözüküyor. Çok tatlı değiller mi...

Bu arada tamam sınır yokta... Vote ve yorum da hiç yok. Ne yani sadece bir kişi mi beni önemsiyor... Biraz ilgiye ihtiyacım var,buna saygı duymalısınız. Hem yeni hikayeye de başladım "Zor Çocuk"

Yeni bölümde görüşmek üzere... Oy ve yorumlarınızı eksik etmeyin..

You're Mine//h.sHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin