Something..

476 27 20
                                    

Bölüm İçin Önerilen Şarkılar:

One Direction-Tell Me A Lie

Dustin-Body Knows

HARRY'den:

Bedenim kafama ateş etmiş kadar titrerken kapalı olan gözlerimi korkuyla araladım. İlk önce ateş eden kişiye,daha sonra ateş edilen kişiye baktım. Bu Zayn'di. Haber vermediğim halde gelmişti kaskafalı... Ah,şimdi küçük duruma düştüm işte... Beni kurtardı. Neler düşünüyorum ben?

Eddy yerde bacağıyla can çekişirken Ally Kimber'ı korkudan bırakmış. Scott ise Zayn'e sarılıyordu. Zayn'e mi? Hah... Ne alaka?

Ellerimde olan pis işler silahını yere fırlattım ve Kimber'ın yanına koştum. Titrek ellerini bedenime sıkıca doladı ve başını göğüsümle birleştirmek istercesine bağlandı. Kollarımla canını yaktığımın farkına varmayacak kadar sıktım. Birbirimize sıkıca güven dolu sarılmadan sonra yüzünü ellerim arasına alıp bir süre yüzüne baktım. Daha sonra etrafımızdakilere aldırmadan dudaklarını dudaklarımla esir aldım.

Uzun ve sulu bir öpücük ardından Zayn bu anı böldü. "Ihı ıhım." Numaradan öksürüşünün ardından ayrıldık. Ben bu durumdan rahat halde ayrılırken Kimber utançla başını yere eğmişti. Bu hallerini o kadar seviyordum ki..,

Çok geçmeden Kimber bu kez gidip Zayn'e sarıldı. Tabi ki kıskanmıyordum. Zayn benim kardeşim gibiydi. Bizi nasıl olduğunu bilmesemde kurtarmıştı

Birbirimize baktıktan sonra hareketsizliği bozan Ally'nin kapıya koşuşu oldu. Tabi ki gitmesine izin vermeden hışımla koştum ve kolundan kavradığım gibi hiç düşünmeden yere savurdum. "Nereye gittiğini sanıyorsun seni gerizekalı!" Yüzünde korkuyu sezebileceğim derecede bir ifade vardı. Acımıyordum. O Kimber'a zarar vermeye kalkmıştı!

"Harold! Onu incitme."

Kaşlarımı çatıp Scott'a döndüm ve bir cevap daha dinlemek için bekledim.

"Onu asıl ben halledeceğim." Sırıtarak sarfettiği sözlerden sonra bende güldüm ve Kimber'a baktım. Yüzünde ifadesizlik vardı. Onun yerinde olsam heralde bende böyle olurdum.. "Zayn,sen Kimber'ı götürsene... Niall'ıda çağır. Hatta çocukların hepsini çağır ve size topla. Bu gece Kimber'a göz kulak ol."

Göz kırptıktan sonra beni onaylarcasına kafasını salladı. Ben ise ayağı kalktım ve Kimber'ın yanına ilerledim. Dibine kadar yaklaşıp kulağına fısıldadım. "Bebeğim seninle kutlamamızı yarın yapacağız. Telafi edeceğim." Göz kırptıktan sonra kaşlarını bu kez anlamsızlıkla o çattı ve bekledi. Dudaklarına kısa bir öpücük bıraktıktan sonra Zayn'in yanına gittim. "Zayn seninle sonra konuşacağız. Her şeyi anlatacaksın! Ona göz kulak ol... Bayağı korktu bugün.." Güldükten sonra onu da arkamda bıraktım ve çıkmalarını bekledim. Kimber ile gidince direk Ally'yi ayağı kaldırdım ve sürükleyerek eski püskü sandalyeye oturttum. Eddy hala yerde acıdan inliyordu. Scott ise Eddy'yi kaldırıp yanına oturtunca ikisinide karşımıza aldık. "Ötmeye başlayın,eğer susarsanız bundan sonra ömür boyu konuşamazsınız çünkü dillerinizi kopartmış olacağım."

Kısa ve anlamlı sözlerimden sonra Ally konuşmaya başladı. "Ben katil değilim." Kaşımı sevinçle havalandırdım. "Ben sana katilsin mi dedim?" Daha zorlamadan dökülmüştü bile...

"Tamam! Lanet olsun ben onu seviyordum. Ama tek varlığı ailesiydi. Benimle olmak yerine ailesini tercih ediyordu... Bende-"

"Sende öldürdün değil mi! Arabalarının frenini patlatarak kaza yapmalarını sağladın. Ama bak ben sağ çıktım."

Yüzüne sinirle bir tokat yerleştirdiğimde ağlamaya başladı. Eddy kenarda bacağının acısına sızlanırken Ally salak salak ağlıyordu.

You're Mine//h.sحيث تعيش القصص. اكتشف الآن