Régi életem

202 11 2
                                    

Hogy hogy is kezdődött az én történetem? Három éve történt...három éve találkoztam először Őfelsége, a Halál-lal.

Na de kezdjük történetem elejéről. Annabeth Myrtill White néven születtem. A szüleim nagyon boldogok voltak, szerették egymást. Volt két testvérem is Jason, az ikertestvérem, és Cordelia, a nővérünk.

Tizenöt éves voltam amikor elkezdődtek a gondok. Cordelia egyetemre ment, és a szüleinknek is volt pár problémája. És az igazi baj Jason volt...egy borzasztó társaságba keveredett. Cigizni, inni és drogozni kezdett, mindennap bulizni járt, aminek a következménye az lett hogy kicsapták. A szüleink külön váltak, összevesztek, részben Jason miatt, részben meg apa szeretője miatt, és amíg Jason tönkre tette magát, ők addig csak saját maguk problémáival foglalkoztak.

Elegem lett. Elloptam Jason gyógyszereit, de rajtakapott...sose láttam még olyan idegesnek az én mindig vidám bátyámat...bezárta az ajtót, és rágyújtott...közbe ellököt, és a felsőmet leszedte rólam, és az égő cigarettát a hátamon nyomta el. Majd az övével kezdett el verni...hiába kérleltem, nem kegyelmezett.

És ami a legjobban tönkre tette a kapcsolatunkat hogy elmondtam apának...apa pedig intézetbe küldte.

Eközben pedig szerelmes is lettem. Legalább is azt hittem. A fiú neve Zack. Népszerű, focista, helyes...szóval minden tini lány álma. Elhittem hogy szerelmes belém...miközben csak kihasznált. Depressziós lettem. Nem maradt senkim. A nővérem egy másik államba volt, az ikertestvérem pedig az elvonón. Anyám meg csak apa helyére akart keríteni valakit, ahogy apám is. A barátaim elfordultak tőlem. Azt hitték olyan vagyok mint Jason. Pedig akkor még egyáltalán nem...az ő hibájuk is volt hogy olyan lettem.

Vagdosni kezdtem magam, miközben feléltem Jason tartalékait. Nem jártam be az iskolába se.

És akkor...Jason visszajött. Nem tudtam volna bírtam elviselni hogy így lásson.

A barna hajamat ombréra festettem,mert tudtam hogy Jason utálja a festett hajú lányokat. Azt akartam hogy haragudjon rám annyira, amennyire csak tud.

Egy laza sminket dobtam fel, és egy hosszú cicás túsvonallal dobtam fel. Felvettem egy fehér spagetti pántos toppot, fekete bőrszoknyával és egy sportcipővel.

De Jason túl hamar érkezett. Nem tudtam mit tegyek, mert nagyon nem így terveztem. Elkezdtem kutatni a szekrényembe, egészen addig amíg meg nem akadt a kezem valamiben...Joey, a kiskutyám régi póráza volt. Gyorsan kellett cselekednem. Megragadtam a rózsaszín kutyapórázt és futottam egészen a padlásig. Jó erősen rákötöttem egy gerendára a szíjjat, majd aláhúztam egy széket. Felléptem rá, majd a nyakam köré kötöttem a lelógó madzagott. Még egy utolsó imát elmondtam, majd kirúgtam magam alól a széket.

Fulldokolni kezdtem, a végtagjaimmal kapálóztam akaratlanul. Próbáltam sikítani, de egy hang se jött ki a torkomon...viszont a kapálózás közben belekaptam az egyik vágásba. A vérem végig folyt az egész kezemen, a testem kezdte feladni a harcot. Minden homályos lett... meghaltam...

Dróton Függő BábTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon