Elisabeth

165 12 0
                                    

Beleszerettem...sokáig azt hittem viszont szeret. Minden éjjel vele aludtam, imádtam a teste melegét, az eggyenletes szuszogását amikor elnyomta az álom...minden este azért imádkoztam hogy örökké tartson ez. Kezdetben így is volt...egészen addig amíg egy új munkája nem akadt.

A lányt Elisabethnek hívják. De Sylvester nem vette el az életét. Elisabeth él. És Sylvester őt szerette meg.

Egyik nap a dolgozó szobájába találtam. Odaosontam mögé, és hátulról átkaroltam, mire ő egy morgással válaszolt.

-Valami baj van drágám?-kérdeztem félve.

-Oh, Mymi, szerinted jól döntöttem? Életbe hagytam egy fiatal lányt, akinek nem lenne szabadna már élnie. De egyszerűen nem tudtam volna megtenni vele...-mesélte, nekem meg a szívem szakadt meg közben.

-Sylvester...milyen ez a lány?-kérdeztem félve.

-Hogy milyen? Egy igazi Istennő, egy angyal...egy igazi Szent! Egy tűzes kanca...a világ legcsodálatosabb nője!-áradozott. Nem bírtam tovább, és beleboxoltam a melkasába, mire kérdőn nézett rám.

-Nem! Ezt csak azért mondod mert él! Sylvester...te nem szeretheted Őt! Te...te engem szeretsz!-kiabáltam, már az arcom úszott a sós könnybe. De az ő arcán nem láttam semmit. Keményen nézett rám, kifejezéstelenül.

-Menjél Myrtille...Caterina már keresett. Nekem pedig dolgoznom kell, tudod jól. Este várlak.-fejezte be a beszélgetést. Idegesen sarko fordultam majd indultam Caterinahoz, aki Sylvester nevelőnője, vagy valami olyasmi.

És én bolond...az első szóra ugrottam neki mindig, amikor hivatott. Mint például most is...

Dróton Függő BábTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang