Κεφάλαιο 39

3.2K 357 22
                                    


 Η Ίριδα μπήκε στην αίθουσα συνεδριάσεων  και πήγε στο υπολογιστή μπροστά από την μεγάλη οθόνη. Αφού ετοίμασε την παρουσίασή της κοίταξε γύρω της. Κάποιοι από τους συναδέλφους της ήταν ήδη εκεί και είχαν σχηματίσει πηγαδάκια.  Η Ίριδα πήγε κοντά σε εκείνους με τους οποίους είχε φιλική σχέση και άρχισαν να συζητούν.

Σιγά σιγά η αίθουσα γέμισε από κόσμο. Όταν  μπήκαν όλοι  η Ίριδα πήγε και κάθισε στην θέση της. Λίγο πριν κλείσει η πόρτα, στην αίθουσα μπήκε  μια όμορφη γυναίκα. Η Ίριδα όταν την είδε σάστισε. Μπροστά της ήταν η τότε αρραβωνιαστικιά και πιθανόν νυν σύζυγος του Νικ. Ο συναδελφός δίπλα της ψιθύρισε: " Είνει η CEO. Κόρη του μεγάλου και τρανού Στήβεν Νιούτον."

Η γυναίκα έδειχνε πανέξυπνη. Τα μάτια της έλαμπαν και κοίταζε γύρω της προσπαθώντας να καταγράψει τα πάντα. Η Ίριδα δεν μπόρεσε να μην την θαυμάσει. Σε τόσο νεαρή ηλικία και γυναίκα, σίγουρα δεν θα είχε εύκολη πορεία μέχρι να πάρει την θέση της.

Η γυναίκα στάθηκε όρθια στην άκρη του τραπεζιού, χαμογέλασε τυπικά και μίλησε αγγλικά : " Γεια σας, λέγομαι Μπίλι Νιούτον.  " Αφού έβγαλε έναν μικρό λόγο  για τους στόχους της εταιρίας και την σημασία του Ελληνικού τομέα  κάθισε στην θέση της.

Η οικογένειά της πάντα δραστηριοποιούνταν στον χώρο  των τουριστικών υπηρεσιών μέχρι που την εποχή του πατέρα της έφτασε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους που περιλάμβανε ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία  και κρουαζιερόπλοια.

Η Ίριδα σηκώθηκε και άρχισε την παρουσίαση προς ικανοποίηση του προισταμένου της που χαμογελούσε ικανοποιημένος. Μετά από εκείνη, σηκώθηκαν και άλλοι που παρουσίασαν τα δικά τους κομμμάτια.  Όταν οι παρουσιάσεις τελείωσαν  έγινε συζήτηση  και στο τέλος η Νιούτον τους ευχαρίστησε και βγήκε από την αίθουσα.

Ή Ίριδα καθώς μάζευε τα πράγματά της, σκεφτόταν το παιχνίδι της μοίρας που την έφερε αντιμέτωπη με αυτή την γυναίκα. Ευτυχώς, για εκείνη ήταν πολύ ασήμαντη για να την προσέξει τρία χρόνια πριν.  Στο μυαλό της εμφανίστηκε και πάλι το πρόσωπο του Νικ μαζί με τον γνωστό πόνο στην καρδιά της. Πιθανότατα ήταν παντρεμένος πια με αυτή την εντυπωσιακή γυναίκα. Αναστέναξε, πήρε τα χαρτιά της στα χέρια και προχώρησε προς την πόρτα. 

Στο σπίτι το βράδυ η διάθεσή της ήταν ακόμη μελαγχολική και η Δήμητρα που δεν ήταν και σε καλύτερη διάθεση το κατάλαβε.

ΛΕΥΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑWhere stories live. Discover now