Not

2.1K 72 65
                                    

Önce , sizleri gerçekten seviyorum. Bunu söylemek isterim açıkcası.

Bazı kitaplarımın bende özel bir yeri vardır. Bittiğine üzüldüm. Çok üzüldüm. Elimden gelse milyonlarca bölüm atardım. Ama kurgumuz bu kadardı.

Bu hikayeyle wattsy 2019'a katılacağım. Önemli olan kazanmam değil . Kazanmak umurumda değil. Sadece benim için özel olan bu kitabı daha çok insan görsün istiyorum. Belki bu vesile olur.

Sonradan eklenen not: yanlış katılmışım

Normalde okumazsınlar yani bana ne o zaman? Diyen bir insanım ki ne kadar doğru olur bilmiyorum ama çokca kez dedim çünkü inanın severek yaptığım bu şeyi bazı insanlar mahvdebiliyor. İnsanlarla uğraşmak bir yandan çok zor. Ama ben yazmayı seviyorum. Çizmek,konuşmak bana göre değil.

Bu kitabım benim için özel. Okuduysanız ne mutlu bana.

Şu satıra, tam şu satıra bu kitap hakkındaki yorumlarınızı istiyorum aslında.

Hayalet okuyucum olsun, sadece voteleyenler olsun. Ya da arada yorum yapan tayfadan olun. Fark etmez. Sadece oraya bir kelime yazmanız bile yeter bana.

Bu kitabı yazarken bana destek olan, beraber ekin fotoğrafları atıp düştüğümüz, konular hakkında tartıştığımız yeri geldiğinde saatlerce kitabım için araştırma yaptığımız en az benim kadar emeği olan arkadaşıma, kardeşime kardeşim dediğim insana ithaf ediyorum. xpistanthrophobiax

Bir de okuyacağım deyip her defasında ağlamak istemiyorum diyerek erteleyen diğer bir can içime ithaf etmek istiyorum xleavemelonelyx

Aslında bu kitabı hepinize ithaf etmek istiyorum
kostebekkgiller

Sizleri seviyorum. Görüşürüz başka bir kitapta.

BENİM TATLI KANSERİMDär berättelser lever. Upptäck nu