#06

9.5K 469 135
                                    

"Γυρισε το κουνελάκι μου?"είπε μόλις άκουσε τα κλειδιά στην πόρτα και κοπάνησα το κεφάλι μου με το χέρι μου.

"Ουυ, σε λέει και κουνελάκι? Το έχει δει πολύ μπαμπάκας!"είπε η Brielle και την μούτζωσα.

"Εμ, δεν θυμάμαι να σου είπα ότι μπορείς να φέρνεις όποιον θες εδώ."είπε με ύφος μόλις είδε την Brielle και χαμογέλασα.

"Και γω δεν θυμάμαι να μου το απαγορεύσες."είπα με υφάκι και ένα γελάκι βγήκε από τα χείλη του.

"Κουνελάκι δεν θα τα πάμε καλά."είπε και βρήκα ευκαιρία να του χτυπήσω το στοίχημα.

"Άμα είναι να μην τα πάμε καλά λέω να διαλύσουμε το στοίχημα και να πάει ο καθένας σπίτι του."είπα και πήγα και καλά να μαζέψω τα πράγματα μου από εκεί που τα είχα.

"Δεν κατάλαβες καλά μωρό μου. Το ξέρω ότι τα κάνεις όλα για να με εκνευρίσεις αλλά δεν θα σου περάσει. Θα παίξουμε με τους δικούς μου κανόνες."είπε και πήρε τα κλειδιά του σπιτιού και έφυγε χωρίς να μου πει που πάει.

Βασικά, γιατί με νοιάζει?

"Ο πρώτος σας καυγάς ως daddy και κουνελάκι?"ρώτησε ενθουσιασμένα η Brielle και της κοπάνησα το μέτωπο.

"Brielle έλα στον κόσμο μου λίγο. Θέλω να φύγω από εδώ μέσα. Να πάω σπιτάκι μου. Να βρω ένα αγόρι της προκοπής και να συνεχίσω την ζωή μου σαν να μην έγινε τίποτα από όλα αυτά."της είπα και σήκωσε το φρύδι της.

"Ξέρεις τι έχω καταλάβει? Ότι θέλετε ο ένας τον άλλον αλλά αρνείστε να το παραδεχτείτε."είπε και έπεσε με φόρα στον καναπέ.

"Δεν θα είσαι με τα καλά σου. Άλλη όρεξη δεν έχω από το να τον αφήνω να μου κάνει ό,τι θέλει και να μου θέτει κανόνες. Να με αγγίζει οπότε και όπως εκείνος θέλει και να με χρησιμοποιεί. Να με θέλει μόνο στο κρεβάτι και να είναι ο κυρίαρχος μου. Όχι Brielle, δεν θέλω κάτι τέτοιο."είπα και ένας αναστεναγμός βγήκε από τα χείλη μου. Εύχομαι να είναι αγανάκτησης.

"Ξέρεις, φαίνεται πως έχεις κάνει αυτά που μόλις είπες εικόνα στο μυαλό σου και το θέλεις τόσο πολύ. Και το γεγονός ότι σε αφήνει να παραβιάζεις τους κανόνες του ένα δείχνει. Σε θέλει."είπε η φίλη μου ως μελλοντική ψυχολόγος και ξεφύσιξα.

"Brielle σταματά να βλέπεις την θετική μάτια των πραγμάτων. Θα πρέπει να τον ρωτάω προτού κάνω πράγματα, να με τιμωρεί αν παραβαίνω κάποιον από τους κανόνες του και χώρισα το αγόρι μου!"είπα εξαγριωμένη και η Brielle γέλασε.

Yᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴄᴀʟʟ ᴍᴇ ᴅᴀᴅᴅʏWhere stories live. Discover now