#15

8.2K 424 72
                                    

Το πρωί ξύπνησα μόνη μου στο κρεβάτι. Στριφογύρισα λίγο και μετά σηκώθηκα με προορισμό την κουζίνα. Στον πάγκο βρήκα ένα χαρτάκι.

'Κουνελάκι έχω πάει για μια δουλειά και θα αργήσω να έρθω. Θα περάσω κατά τις δέκα το βράδυ να σε πάρω για να πάμε για φαΐ. Βάλε κάτι ωραίο. Πάρε και μια πετσέτα;)

Jack'

Γιατί να πάρω πετσέτα?

Ρόλαρα τα μάτια μου στην σκέψη του τι με περιμένει και πήγα να ντυθώ. Έβαλα αυτά 👇 και πήρα μια τσάντα.

Μπήκα στο αμάξι μου το οποίο έφερε πριν λίγες μέρες η μεταφορική και έβαλα μπρος

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Μπήκα στο αμάξι μου το οποίο έφερε πριν λίγες μέρες η μεταφορική και έβαλα μπρος. Κατευθύνθηκα προς το σπίτι της Brielle και όταν έφτασα πάρκαρα. Έβγαλα τα κλειδιά επείγουσας ανάγκης που είχα σε περίπτωση που πάθαινε η Brielle κάτι και άνοιξα την πόρτα.

Δεν φαινόταν κάνεις στο σαλόνι και την κουζίνα οπότε πήγα και στα υπόλοιπα δωμάτια.

Δεν ήταν πουθενά.

Τελευταίο έμεινε το δωμάτιο της. Άνοιξα σιγά σιγά την πόρτα και την είδα κα κοιμάται στην αγκαλιά του Simon και έβαλα τα χέρια μου μπροστά από το στόμα μου.

"Το ήξερα!"ψιθύρισα δυνατά και τα μάτια της άρχισαν να τρεμοπαίζουν.

Με κοίταξε αγουροξυπνημένη και γούρλωσε τα μάτια της. Άρχισα να γελάω και εκείνη μου πέταξε ένα μαξιλάρι για να το βουλώσω. Βγήκα από το δωμάτιο και πήγα στην κουζίνα για να βάλω έναν καφέ ενώ εκείνη ήρθε μετά από λίγο.

"Πας καλά παιδάκι μου θες να τον ξυπνήσεις?"ρώτησε σιγανά και εγώ γέλασα.

"Τα έχετε? Εννοώ πως? Γιατί δεν μου είπες τίποτα?"ρώτησα και το χαμόγελο της έφτασε μέχρι τα αυτιά.

"Προέκυψε. Βγήκαμε χθες μαζί για να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και το ένα έφερε το άλλο και βρεθήκαμε στις τουαλέτες να φιλιόμαστε. Μετά μου παραδέχθηκε ότι με θέλει και τα φτιάξαμε. Ήρθαμε σπίτι και έγινε ό,τι έγινε και τώρα τα έχουμε!"είπε ενθουσιασμένη.

Yᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴄᴀʟʟ ᴍᴇ ᴅᴀᴅᴅʏWhere stories live. Discover now