#40

4.6K 299 31
                                    

"Ακούστε..."ξεκίνησε να λέει ο γιατρός και τον κοιτούσα με μεγάλη προσοχή.

"Θα πρέπει να κάνουμε καισαρική τομή για να γεννηθεί το μωρό και στην συνέχεια να του κάνουμε όλες τις εξετάσεις για να βεβαιωθούμε ότι είναι καλά και ότι δεν έχει στον οργανισμό του από το δηλητήριο. Το πρόβλημα είναι πως...πρέπει όλα να γίνουν πολύ γρήγορα έτσι ώστε να γίνει κατευθείαν η πλύση στομάχου στην δεσποινίδα."είπε και μια ανακούφιση με κατάλαβε.

"Αυτό είναι καλό, σωστά?"ρώτησα.

"Κοιτάξτε, το μωρό δεν πιστεύουμε ότι κινδυνεύει διότι δεν είναι παρά πολύ πρόωρο και τα όργανα του έχουν αναπτυχθεί. Το πρόβλημα είναι να προλάβουμε να κάνουμε την πλύση στομάχου πριν το δηλητήριο φτάσει στην καρδιά. Αν φτάσει, λυπάμαι αλλά τα πράγματα δεν θα είναι καλά."είπε και δεν ήθελα καν να φανταστώ αυτή την προοπτική.

"Είναι η δουλειά σας όμως οπότε θα την κάνετε σωστά και γρήγορα γιατί αν μου στερήσετε έστω και έναν από τους δύο θα σας βρούνε στο χώμα. Σωστά?"είπα και εκείνος έγνεψε.

"Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να σωθεί το μωρό και η κοπέλα σας όμως σας θέλουμε ψύχραιμο σε κάθε περίπτωση."είπε και έφυγε.

Εγώ έκατσα στην καρέκλα ανέκφραστος περιμένοντας τον γιατρό να με ειδοποιήσει ότι η καισαρική ξεκίνησε και ότι όλα είναι καλά.



Jade's POV

Ανοίγω τα μάτια μου και είναι όλα θολά.

Επιβεβαιώνω το γεγονός ότι είμαι ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου και μια βαριά ανάσα βγαίνει από το στόμα μου.

Μόλις βλέπω έναν γιατρό σπεύδω να τον ρωτήσω τι γίνεται.

"Τι συμβαίνει? Είναι καλά το μωρό μου?"ρωτάω με σιγανή φωνή μιας και δεν έχω το κουράγιο να μιλήσω δυνατότερα και εκείνος μου χαμογέλασε.

"Μην ανησυχείτε. Το μωρό σας έδειξε στον υπέρηχο μια χαρά και έτοιμο να βγει στον έξω κόσμο."μου είπε χαμογελαστός και σοβάρεψα.

"Τι εννοείται? Γεννάω?"ρώτησα και εκείνος έγνεψε θετικά.

"Μα δεν γίνεται είναι πρόωρα."είπα έτοιμη να κλάψω και ένιωσα ένα μικρό τσίμπημα στο χέρι μου και ένα υγρό να εισέρχεται στον οργανισμό μου.

Αμέσως ένιωσα το σώμα μου πιο χαλαρό και η ανάσα μου βάρυνε.

"Πρέπει να βγάλουμε το δηλητήριο από τον οργανισμό σου δεσποινίς και για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να γεννήσεις."είπε και προσπάθησα να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά.

Yᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴄᴀʟʟ ᴍᴇ ᴅᴀᴅᴅʏजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें