1.Bölüm

9.4K 395 112
                                    

Yeni Okul

Hayatta her insan bir yaşadığını bir daha yaşamaz. Bu durum iyi ya da kötü olsun her şeyi kapsar. Benim durumum da öyle Annem benden bir süre önce ayrıldıktan sonra kendimi üzüntüden dövüşmeye verdim.Okul değiştirdim, ama dövüşten vazgeçmedim.

Dövüşmek bende hobi haline gelse de bir gün değiştirdiğim okulda, daha ilk haftalarda yeni okulumun arka bahçesinde masum bir kıza bağırıp çağırıyorlardı.

Millet ayırmak yerine ağızları on karış açık izliyordu.Bağırıp çağıranlar kendini okulun popüleri sana dört tane birbirinden çirkin kızdılar. Buna zorbalık denir. adaletsizliğe katlanamam. Ayrıca öyle bakacak değilim tabii ki girdim araya kıza diklenip bırakmasını söyledim.Ama bu sefer bana bulaştılar.

"Sanane be kendi işine bak"

Sanki başka işim var da araya girip birine tokat attım, yere devrilince etrafımızdaki Herkes şaşırmış telefonlarıyla video çekmeye başlayınca bağırdım.

Sonra yere devrilen kız ayağa kalkıp bana çelme takacak iken dizine tekme attım. Diğer ikisi birden yaklaşınca direk daldım dördüncüye gerek kalmadan öğretmenlerden birkaçını yanında buldum.

Ben ve o salak dört kızla müdürün odasındaydım. Durum anlaşılıp izah edilince O dört kız disiplinlik oldu. Bense paçayı kurtardım.

Koridorda 11-E yazan sınıfa girdim. En arkadaydım çünkü sonradan gelmiştim. Daha kimsenin yüzüne doğru dürüst bakmadığım için arkadaş falan da olmadım.Ama orta sırada o masum kız vardı. Biraz utangaçtı. Sessiz olduğu için sanırım kimse yanına oturmuyo. Yanı boştu. Yanıma geldi,

"Teşekür ederim ben Deren "

"Ben de Beste tanıştığıma memnun oldum."

"Yanıma oturabilirsin yanım boş" dedi. Bende kabul ettim ortada oturuyodu, arkada oturmaktan iyidir.

Dersten çıkınca Deren ile kantinde bir masayı bulup oturduk merakımdan ona,

"Onlar seni neden rahatsız ediyorlar?"

"Boşver zaten hep yapıyorlar." ama böyle olmazdı ki, dışarıya bakıyordu.

"Artık yapamazlar!" Sözüm üzere şaşkınca bana çevirdi kafasını,

"Neden?" dedi. Kendimden emin bir şekilde,

"Artık ben varım" dedim.

♥♥♥

Eski okulumda bir oğlan telefonumu gizlice karıştırdığı için kavga çıkarmıştım. Ama bu okulda, Deren ile tanışınca biraz sevdim. Deren'in numarasını, aldım lazım olur. Daha sonra da beden dersi olduğu için lavaboda beden kıyafetleri giyip dışarı çıktık.

Maç yapan beş tane oğlan gördüm ve Deren'in kolunadan tutup yanlarına gittim.

"Bende oynayacağım!" Kimse bana hayır diyemez. Siyah saçlı bana bakıp,

"Hayır" dedi sinirlendim ve çok şaşırdım, sertçe,

"Oynayacağım" dedim.

"O zaman adam bul" dediler. Bende,

"Siz adam mısınız? da ben adam bulacağım."

Deyince o siyahlı tel örgünün arkasından dolandı yanıma geldi sinirliydi, bana diklendi. Sonra arkadaki kumral arkadaşına bağırıp,
"Bırak oynasın" dedi. Oğlan,

KAVGACI KIZ(Tamamlandı)Where stories live. Discover now