20.Bölüm

1.2K 81 7
                                    

İhanet

"O elini kırarım senin, gerçi kalbini kırdım, aşk acısı çek diye-" dediğinde saçından tutup, karnına tekme atmaya başladım. Benim elimden tutup sertçe itti.

"Hâlâ aynısın hiç değişmemişsin." Dedi yüzünde kin besleyici ifade vardı. Uzun zamandır dayak yememişti belli. Boynuna falan yumruk atmaya başlayınca çığlık atıyordu elimden kaçırmaksızın yumrukluyor, yere yatırıp tekmeliyordum. Bende uzun zamandır yelloz dövmediğim için iyi oluyordu. Etrafımıza bütün okul toplanmış bizimkilerde bana bağırıyordu.

"Hadi Beste yaparsın." Diye. Sadece bizimkiler değil diğerleride,

"Oo kavgacı kız bakalım kim kimi yiyecek!" Gibi sözler duyuyordum. Video çekenler taraf tutanlar bağırış sesleri ben Ecem'i öldüresiye dövüyordum. Enes'i göremiyordum bile içimdeki öfkeden! Ecem benim omuzlarımdan tuttuğu gibi yere çökertdi.

"Hadi bakalım." Dedi, ben yerden kalkmaya çalışıyordum ama onun omuzlarıma yaptığı basınç. Hem omuzlarımı acıtıyor, hem de nefesim tükenip yoruluyordum.

"Ya bırak beni!" Diye sesim kısık bir şekilde altında ona vuramamaktan kudururken bir oğlan sesi duydum.

"Bacağını çek, bacağını!" Diyordu ve bende Ecem'in bacağını tuttugum gibi kendime çekince ne olduğunu anlamayarak bir çığlık eşliğin de poposunun üzerine düştü. Bu sefer ben onun üstüne çıkıp saçını tuttum ve pataklamaya başladım. Rastgele yüzü ve boynu kızarana dek, vuruyordum. Benim saçımdan tuttuğu anda beden hocası bağırarak geldi.

"Hop hop durun ne yapıyorsunuz?" Herkes dağılmaya başlayınca yelloz üstümden kalktı.

"Çocuklar çok kötü oldu bu! Disipline gitmeyi istemiyorsanız kaybolun, dağılın sizde." Dediğinde Ecem'i itip bahçeden uçarak çıktım.

Soluğu evde aldığımda zile bastım. Karşımda beslemeyi gördüm.

"Çekil besleme!" Deyip onu ittigim gibi merdivenlere yöneldim.

"Ne beslemesi lan?" Diye arkamdan bağırdı ama umursamayıp odamın kapısını örtdüm. Çok kötü günler geçiriyorum. Ondan dolayı annemi arama isteğimi bastıramadan telefonuma sarıldım. Açtığında,

"Anne ben iyi değilim!" Dedim ama beni umursamazcasına,

"Kızım sonra arayım, işteyim patron kızmasın." Deyip suratıma kapattı. Beni dinlememişti bile onu buldum ama bana yararı veya zararı yoktu. Olsada olur, olmasada olur gibisinden birşeydi. Yatağımın üzerine atlayıp ellerimi kafamın arkasına koydum. Boş boş tavana bakarken, kapı tıkladı.

"Şşşt kız aç şu kapıyı, kitledin mi lan?" Dedi Alp kapının arkasından aslında kitlememiştim.

"İçeri giriyorum bak." Deyip içeri daldı.

"Çık git be!" Diye bağırdığımda, yatağımda doğruldum.

"Şey baban banyoda da ben seninkine girsem diyecektim?" Bağırarak ayağa kalkıp onu kapıya ittim.

"Hoşt ulan sapık, yallah!" Kapıyı örtdüğümde ses gelmedi bende yere dizdiğim onlarca eski kitablara bakmaya başladım.

♥♥♥

"Kim çift dikiş?" Diyen kimya hocasına baktık. Sınıfta bizimkilerde dahil geçen seneden kalan öğrenciler ellerini kaldırdı. Baya da vardı. Çok üstümüze gitmeye başlamışlardı.

KAVGACI KIZ(Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin