8.Bölüm

2.6K 151 19
                                    

Fal

Eve geleli çok oldu. Duş almıştım onun için saçlarımı kuruttum ve kendimi yatağa attım. Eve geldiğimde babam kanepede, kitapla uyuyakalmıştı. Onu uyandırıp geçmiştim odama zaten ev ile ilgili birşey demedim. Telefonumdan okulumdaki ögrencilerin instgram hesablarına bakarken Arya'nın ve Berk'in takipçilerinden bir oğlan gördüm. Çok yakışıklıydı. Adı Bulut'du, sadece profilini gördüm. Bunun için onu takip ettim hesabından çıkıp kendi sayfama girmemle bana geri takip etti. Hemen girip fotoğraflarına baktım.

Of ya bu hangi sınıftaki? Yarın bulucağım bunu. Hemde kesin bulmalıyım. Fotoğraflarında da çok karizmatikti. Etkilendim... Hemen mesaj attım gece olmuştu ama geri takip yaptığına göre çevrimiçiydi.

Beste: Merhaba ben 11/F'deki Beste, aynı okuldayız. Hangi sınıftasın?

Bekledim... bekledim... Tırnaklarımı kemirirken, en sonunda mesaj geldi.

Bulut: Merhaba bende 11/G'deki Bulut :) Şu ikide bir Ecem ile kavga eden kızsın. İtiraf sayfasında ve sınıflarda adın baya geçiyor.

Ne diyor ya bu ben meşhur olmuşum haberim yok. Bu iyimi kötümü bilmiyorum. Yazacak birşey bulamayınca dakikalar sonra ondan mesaj geldi.

Bulut: "Beste Demir" adın tiyatro kulübünde var bende varım bu hafta kulübler için toplandığımızda tanışırız.

Tiyatro mu? Ha evet kendim de istemiştim zaten.

Beste: İyi peki görüşürüz o zaman.

Bulut: İyi madem görüşürüz, Beste.

Telefonu kapattım ve şarja taktım. Tekrar kendimi yatağa attığımda kafamın altına iki elimi buluşturup koydum. Ve o an gözümün önünden tüm arkadaşlarım geçti. Aslında lise hayatım boyunca edineceğim en gerçek dostlarım bu okuldaymış. Arya ve Deren başta olmak üzere onları huyunu suyunu tam tanımasamda onların bana samimi ve güvenilir gelmesi beni mutlu ediyor. Şimdi Bulut'u çok merak ediyorum. Acaba nasıl biri belki hayatıma girecek olan biridir. Belki girip çıkar belki de başka bir rolle hayatıma girecek. Şuan bunları düşünüyorum. Çünkü hayatımın nasıl olacağını bilmiyorum.

Eğer annem olsaydı liseye geçerken yetenek sınavlarına girip güzel sanatlar okurdum. Ama şimdi öyle bir istek yok içimde. Aklıma okulun itiraf sayfasında adım geçtiği geldi. Girip baktım.

"Hırçın kız Beste, uzak durun sizde okuldan atılmayın!"

"11/F'de ki Beste, Ecem'e saldırdı."

"Kavgacı Kız Beste Demir uzak durun!"

Gönderiler aynen bu şekildeydi. Kavgacı kız güzel lakap sevdim. Bu ne kadar fırsatçı ve dedikoducu bir okul. Ben nereye düştüm böyle? Bunları kimin attığınıda bilmiyorum. Bilsem hepsini teker teker döverdim. Amanin saat kaç olmuş? Ben daha ders çalışmaya çalışcaktım. Yani bir deneyecektim. Sınavlar geliyor ya! Yarın bari Deren'den sınav tarihlerini alıyım.

Babamın aldığı çözülmemiş test kitabını yatağımın üstüne koyup çözmeye başladım. Birinciyi geçtim, ikincide zor lan onuda geçtim. Ahanda üç de zor sınavda ne bok yiyeceksem. Hemen ders videosunu izleyip tekrar testime döndüm. Belki bir ümit çözerim.

KAVGACI KIZ(Tamamlandı)Where stories live. Discover now