Η Γνωριμία

565 44 1
                                    

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε

Επιτέλους μετά από 18 ώρες πτήσης προσγειώθηκε και είμαι εξουθενωμένη.

"ΌΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΕΞΟΔΟ" Ακούστηκε μια φωνή και εγώ έκανα ό,τι ακριβώς είπε.

Πήγα στην έξοδο και εκεί βρίσκονταν αρκετές κοπέλες . Μιλούσαν μεταξύ τους σαν να γνωρίζονταν εδώ και χρόνια . Η αλήθεια είναι ότι όσο κοινωνική και να ήθελα να ήμουν , δεν θα το κατάφερνα ποτέ . Πάντα είχα το σκεπτικό ότι όσο περισσότερα άτομα αφήσω να μπουν στην ζωή μου , τόσα περισσότερα μπορούν να φύγουν και να με αφήσουν μόνη, να πονάω. Αυτό ακριβώς είχε γίνει και με τον πατέρα μου , όμως προσπαθώ να μη το σκέφτομαι . Γενικά δεν ξέρω σχεδόν τίποτα για εκείνον . Κάθε φορά που προσπαθούσα να ανοίξω συζήτηση με την μητέρα μου πάνω σ αυτό το θέμα , έβαζε τα κλάματα ή προσπαθούσε να αλλάξει θέμα .

Και ξαφνικά από τις σκέψεις μου με βγάζει μία λευκή λιμουζίνα η οποία σταμάτησε ακριβώς μπροστά μου . Από μέσα κατέβηκαν τέσσερις νεαροί , γύρω στα 25 , όλοι τους φορούσαν μαύρα γυαλιά και μαύρα κοστούμια.

"Από εδώ δεσποσινες" Είπε ένας από τους κυρίους δείχνοντας μας την λιμουζίνα

Μπήκα μέσα στην λιμουζίνα και το μόνο που έχω να πω είναι ουαου , είναι τεράστια από μέσα.Από την στιγμή που μπήκαμε μέσα στην λιμουζίνα , όλες οι κοπέλες άρχισαν να μιλάνε και να κουτσομπολεύουν.

"Άκουσα ότι ο πρίγκιπας της Βαχάης (φανταστική χώρα) ψάχνει για την πριγκίπισσα του και συνεπώς για την βασίλισσα της καρδιάς του. Η βασίλισσα από την στιγμή που πέθανε ο βασιλιάς θέλει να βρει στον μονάκριβο γιο της μία καλή σύζυγο όμως εκείνος αρνείται λέγοντας ότι θέλει να επιλέξει ο ίδιος την εκλεχτή της καρδιάς του , μία που δεν θα τον θέλει μόνο για τα πλούτη και τον τίτλο του" Είπε μία κοπέλα και καταλάθος άκουσα. Δεν είχα ξανακούσει για την Βαχάη , ούτε καν για την βασιλική οικογένεια της . Μάλλον δεν θα είναι και πολύ μεγάλη χώρα αλλιώς θα την ήξερα , αλλά αν δεν είναι μεγάλη και σημαντική χώρα τότε γιατί συζητάνε τόση ώρα όλες οι κοπέλες εδώ;

"Αχχ λες να επιλέξει μία από εμάς για σύζυγο του;" Είπε μία αφήνοντας έναν αναστεναγμό ενθουσιασμού

"Μακάρι , εγώ πάντως σίγουρα θα πάω στο παλάτι όταν θα τον βάλει η βασίλισσα να επιλέξει σύζυγο"Είπε και μία άλλη κοπέλα κάνοντας με να αισθανθώ άσχημα για τον άτυχο πρίγκιπα

My Prince CharmingDonde viven las historias. Descúbrelo ahora