Συναντήσεις...

475 36 7
                                    

Μία καινούργια μέρα ξημέρωσε . Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω , χθες ο Έρικ μου ζήτησε να γίνω η κοπέλα του, νιώθω στην καρδιά μου ένα φτερούγισμα , έναν ενθουσιασμό. Μακάρι να βγει σε καλό όλο αυτό. Τις σκέψεις μου διακόπτει ένας ήχος...

Τακ Τακ 

Χτυπάει η πόρτα , τα κορίτσια δεν βρίσκονται στο δωμάτιο , μάλλον έχουν πάει καμιά βόλτα στην ακαδημία . Μου είναι αρκετά δύσκολο να σηκωθώ , το παίρνω απόφαση και σηκώνομαι , βάζω τις παντόφλες μου οι οποίες βρίσκονται ακριβώς μπροστά από το βασιλικό κρεβάτι μου, και κατευθύνομαι προς την πόρτα . Δεν ξαναχτύπησε μετά από την φορά που την άκουσα , τουλάχιστον όποιος βρίσκεται από πίσω έχει υπομονή , καλό αυτό . Ανοίγω και βλέπω τον Έρικ με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά . 

"Καλημέρα" Μου λέει και με πλησιάζει , μάλλον  για να με φιλήσει , όμως εγώ αποφεύγω το φιλί του

"Καλημέρα" Είπα κι εγώ χαμογελώντας του και κάνοντας ένα βήμα πίσω ώστε να του αφήσω  χώρο για να περάσει μέσα . 

Ακολουθεί τα βήματα μου και μπαίνει μέσα , τα μάτια του σκανάρουν τον χώρο και τον βλέπω να χαμογελάει και να γυρνάει και να με ρωτάει..

"Σου αρέσει το δωμάτιο σου;"

"Ναι είναι πολύ ωραίο , είναι μεγαλύτερο και από το σπίτι μου"Του είπα με μάτια που άστραφταν, σαν μικρό παιδί

"Πολύ  χαίρομαι" Είπε και συνέχισε "Εννοώ χαίρομαι που σ αρέσει , όχι που το σπίτι σου ήταν σε αυτό το μέγεθος" Προσπάθησε να διορθώσει τα λόγια του , θεωρώντας ότι είπε κάτι που δεν έπρεπε.

"Κι εγώ χαίρομαι που χαίρεσαι" Είπα και για περίπου  πέντε λεπτά κοιταζόμασταν χωρίς να λέμε κάτι. Όλο αυτό ήταν τόσο αμήχανο , δεν περίμενα ότι η πρώτη μέρα που βρίσκομαι σε σχέση θα ήταν τόσο αμήχανη.Κάνε θεέ μου να μην το μετανιώσω...

Τότε ήταν που επιτέλους πήρε την πρωτοβουλία και έσπασε την σιωπή

"Εγώ πρέπει να φεύγω, ήρθα πιο πολύ για να σε ειδοποιήσω ότι , σε μία ώρα , στις 10 θα πρέπει να βρίσκεσαι στην αίθουσα που θα κάνεις μάθημα καλών τρόπων"  Είπε και με πλησίασε , μου άφησε ένα φιλί στο κεφάλι και άνοιξε την πόρτα και έφυγε.

(....)

Μετά από λίγη ώρα και εφόσον είχα ετοιμαστεί , κατέβηκα κάτω. Στο διάδρομο άκουγα συνεχώς ψιθύρους και αρχίζω να πιστεύω ότι η σχέση μου με τον Έρικ έχει διαρρεύσει σε όλο το σχολείο, κάτι που με ανησυχεί πολύ , γιατί αυτό πάει να πει ότι το έμαθε και η βασίλισσα , η μητέρα του.

My Prince CharmingOnde histórias criam vida. Descubra agora