Φεύγω....

425 34 14
                                    

Το επόμενο πρωί ξύπνησα δίπλα από τον Λίαμ και καθόμουν και τον χάζευα.Είναι τόσο όμορφος, τα χαρακτηριστικά του έχουν κάτι το ιδιαίτερο και μου φέρεται σαν να είμαι πριγκίπισσα.

Τότε τινάχτηκα, σήκωσα το σεντόνι και εκείνη ήταν η στιγμή που συνηδητοποίησα τι είχε συμβεί. Η πρώτη μου φορά , αυτό συνέβη χθες το βράδυ. Δεν το πιστεύω.

Εκείνη την στιγμή έβαλα τα χέρια μου στο πρόσωπο μου.Ο Λίαμ πολύ πιθανόν να ήταν μεθυσμένος και όλο αυτό να μην σήμαινε τίποτα για αυτόν , δεν το πιστεύω , τι πήγα και έκανα;

Σηκώθηκα σιγά σιγά από το κρεβάτι για να μην τον ξυπνήσω , ντύθηκα και έφυγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα . Δεν το πιστεύω το τι είχε συμβεί.

Χθες ανακάλυψα ότι ο Έρικ με απατούσε και το έκανα με τον Λίαμ που πολύ πιθανόν να είχε φρικάρει άμα με έβλεπε ξαφνικά δίπλα του το πρωί.Νομίζω ήρθε η ώρα να κάνω κάτι που ελπίζω να μην μετανιώσω .

Θα φύγω........

(..................................)

Μπήκα στο δωμάτιο που είχα με τα κορίτσια και καμιά τους δεν ήταν μέσα , μάλλον είχαν πάει για πρωινό. Ο Λίαμ δεν έχει φανεί , άρα μάλλον δεν έχει ξυπνήσει ακόμα. Μάζεψα όσο πιο γρήγορα μπορούσα τα πράγματα μου και τα έβαλα στην βαλίτσα μου . Άφησα ένα γράμμα στα κορίτσια και ένα για τον Λίαμ , στον Έρικ δεν άφησα τίποτα αφού δεν ζήσαμε και κάτι και δεν σήμαινα κάτι γι αυτόν .

Αφού κοίταξα μία τελευταία φορά το δωμάτιο , βγήκα έξω . Μπορεί να βρίσκομαι εδώ μόνο λίγες μέρες , αλλά το αγάπησα αυτό το μέρος .

Μόλις βγήκα έξω είχα να αντιμετωπίσω τους σωματοφύλακες , με ρώτησαν που πάω και τους είπα ψέμματα ότι πήρα άδεια από την γραμματεία για να φύγω και πως αν δεν με πίστευαν να πάνε να ρωτήσουν . Όταν έφυγαν για να πάνε στην γραμματεία , βρήκα την ευκαιρία να φύγω.

Νομίζω πως μου είχε λείψει η ελευθερία και μάλιστα πάρα πολύ . Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω ένα ταξί και να ζητήσω από τον οδηγό να με πάει στο αεροδρόμιο , ευτυχώς που η μητέρα μου είχε δώσει χρήματα σε περίπτωση ανάγκης.

Μπήκα στο αεροδρόμιο , αγόρασα ένα εισιτήριο και έφυγα για Ελλάδα . Μου έχει λείψει τόσο πολύ η πατρίδα μου .

(.......)

Μετά από κάποιες ώρες είχα φτάσει και βρισκόμουν έξω από το πατρικό μου . Ήμουν αποφασισμένη να μην αποκαλύψω τίποτα από όσα είχαν συμβεί στην μητέρα μου . Γενικά με την μητέρα μου λέμε τα πάντα ,όμως θα ήθελα να αφήσω ότι είχε συμβεί στην Ακαδημία πίσω και να προχωρήσω , μακριά από πριγκίπισσες που τρίβονται στα αγόρια των άλλων , μακριά από τον Έρικ και προπάντων , μακριά από τον Λίαμ.....

My Prince CharmingWhere stories live. Discover now