Ζηλεύω;

447 36 19
                                    

Μια καινούργια μέρα ξημέρωσε και όλα τα νιώθω τόσο διαφορετικά. Σήμερα ξημέρωσε η τρίτη μέρα που βρίσκομαι σε αυτήν την ακαδημία και ακόμη δεν το έχω πιστέψει. Μερικές φορές νιώθω κάπως άβολα εδώ μέσα , με όλες τις πριγκίπισσες , τους πρίγκιπες , ενώ εγώ είμαι η μόνη φυσιολογική κοπέλα . Πώς να το πω; Μερικές φορές νιώθω σαν να μην ανήκω εδώ . Πφφφ, δεν θα αφήσω τις χαζές σκέψεις μου να μου χαλάσουν την μέρα . 

Βγάζω την κουβέρτα από πάνω μου και σηκώνομαι από το κρεβάτι. Βλέπω μπροστά μου την την Κάθριν και τότε της είπα " Καλημέρα , πού είναι οι άλλες;" Και ύστερα μου απάντησε "Καλημέρα ωραία κοιμωμένη ,έφυγαν και πήγαν για πρωινό , ξέρεις πως είναι η κόκο με το φαί" είπε και γέλασε και τότε γέλασα και εγώ . Η αλήθεια είναι ότι η Κόκο έχει τεράστια αδυναμία σε ό,τι τρώγεται , αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ γιατί έτσι είμαι και εγώ .

Αφού ντύθηκα και αποχαιρέτησα την Κάθριν , βγήκα από το δωμάτιο και άρχισα να τριγυρνάω στους διαδρόμους , μιας και σήμερα η μέρα δεν έχουμε κανένα μάθημα και θα είμαστε όλη μέρα ελεύθεροι. 

Ενώ περπατούσα είδα σε μία γωνία τον Λίαμ και πάνω του ήταν κολλημένη μία κοπέλα . Ούτε που ξέρω ποια πριγκίπισσα ήταν αυτή , όμως μου φάνηκε πολύ γλοιώδης . Αηδίασα . Έλεος πια , καθόλου ηθικούς φραγμούς δεν έχει αυτή η κοπέλα; Απαπα. Κι αυτός νόμιζα ότι δεν ήταν σαν τους άλλους , που θα κάτσουν να τους τριφτεί η οποιαδήποτε .Οκευ , νομίζω πως μόλις συγχύστηκα 

 Ή μήπως ζηλεύεις;

Για ποιον λόγο να ζηλέψω; Ελεύθερος είναι και μπορεί να κάνει ότι θέλει με όποια θέλει . Και στο κάτω κάτω , εγώ έχω τον Έρικ , σωστά; 

Ναι ναι καλέ , αλλά όχι ότι θα σε χάλαγε ένας Λίαμ όλος δικό σου

Αχχ , όχι . Έφυγα από την πόλη που έμενα , χωρίς να έχω ποτέ αγόρι γιατί όλοι εκεί ήταν κάφροι που το μόνο που τους ένοιαζε ήταν ο εαυτούλης τους . Και γι αυτό ποτέ δεν θα ήθελα έναν ίδιο , που στην αρχή φαίνεται καλός και μετά την πέφτει σε όλες . 

Από τις σκέψεις μου με έβγαλε , η κοπέλα που ήταν πάνω του , η οποία ξαφνικά άρχισε να τον φιλάει . Οκέυ , αυτό είναι ότι πιο αηδιαστικό έχω δει . 

Όταν όμως πήγα να κάνω ένα βήμα για να φύγω από αυτό το γλοιώδες σκηνικό , μου έπεσε το κινητό από το χέρι και έκανε ένα μικρό θόρυβο , όμως αρκετά δυνατό για να κάνει και τους δυο τους να γυρίσουν να με κοιτάξουν. Όταν ο Λίαμ με είδε , απευθείας την έσπρωξε από πάνω του και η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί , αφού ούτε φίλη του είμαι ούτε τίποτα , για ποιο λόγο να φρικάρει έτσι μόλις με δει;

My Prince CharmingWhere stories live. Discover now