Πάρτι...

405 35 37
                                    

ΡΟΖΑΣ POV:

Μόλις έφτασα σπίτι και μπορώ να πω ότι αυτή η μέρα ήταν πολύ δύσκολη και φοβάμαι ότι από εδώ και πέρα θα είναι ακόμα χειρότερα . Όλη μέρα ο Λίαμ προσπαθούσε να με πλησιάσει , αλλά εγώ τον απέφευγα . Εννοώ , μπορώ να καταλάβω ότι δεν βγάζω νόημα , αλλά δεν ξέρω αν νιώθω κάτι και δεν ξέρω και πως να το καταλάβω...

Στο σπίτι ήμουν μόνη μου καθώς η μητέρα μου δούλευε από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.Αφού έφαγα αποφάσισα να πάω να ξαπλώσω λιγάκι γιατί ένιωθα το κεφάλι μου έτοιμο να εκραγεί. 

Ενώ ήμουν ξαπλωμένη, άρχισα να σκέφτομαι την πρόσκληση για το πάρτι. Σήμερα είχε έρθει ένα αγόρι από το σχολείο και μου είπε πως αύριο κάνει πάρτι και πως θα έπρεπε να πάω γιατί θα είναι το πάρτι της χρονιάς . Για να πω την αλήθεια , εγώ δεν πάω σε πάρτις , αλλά πρώτη φορά μου έδωσαν πρόσκληση και δεν είπαν απλώς να πάει όλο το σχολείο και ένιωσα κάπως ιδιαίτερη.Ενώ ακόμη το αγόρι είπε "Δεν πρέπει να λείπουν τέτοιες πριγκίπισσες από το πάρτι μου" Νομίζω πως η βασιλική ακαδημία μου έκανε καλό τελικά .

(....)

Μετά από λίγες ώρες κι αφού είχα ξυπνήσει εδώ και λίγη ώρα , αποφάσισα να κάνω τα μαθήματα μου . Μπορεί οι καθηγητές να με έβλεπαν αλλιώς τώρα που ήρθα από την Ακαδημία , όμως κανένας τους δεν μου χαρίζεται όσον αφορά τα μαθήματα.

Ύστερα από αρκετή ώρα διαβάσματος , κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μισώ τη φυσική , όμως δυστυχώς πρέπει να δώσω στις πανελλήνιες . Τώρα που το σκέφτομαι , κάτι που με παραξενεύει είναι το γεγονός ότι ο Λίαμ ήξερε ακόμη και την κατεύθυνση που είχα επιλέξει στο σχολείο , κάτι που εγώ δεν του είχα αναφέρει ποτέ. 

Όποιος νοιάζεται μαθαίνει

Μπαα, δεν νομίζω να νοιάζεται όπως το εννοείς εσύ φωνούλα

Καλά καλά ό,τι πεις , άμα θες με πιστεύεις  άμα δεν θες δεν με πιστεύεις . Εγώ πάντως σου έχω πει την άποψη μου 

Πφφ, ό,τι πεις

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να πάω για ύπνο , ίσως έτσι σταματήσω να σκέφτομαι για λίγο και ξεκουραστώ επιτέλους...

"Όχι"

"Όχι"

"Μην φέυγεις"

"Μπαμπά"

Ξύπνησα λουσμένη στον ιδρώτα , στον ύπνο μου έβλεπα έναν φρικτό εφιάλτη. Εμένα να αποχωρίζομαι τον πατέρα μου , μπορώ να πω ότι μου έχει λείψει όμως εκείνος επέλεξε να φύγει και το λάθος είναι όλο δικό του . Εγκατέλειψε την μητέρα μου και εγώ ποτέ δεν τον γνώρισα. 

My Prince Charmingحيث تعيش القصص. اكتشف الآن