Ραντεβού

488 43 5
                                    

Ενώ έτρεχα στον διάδρομο για να προλάβω να είμαι εκεί στην ώρα μου , έπεσα πάνω σε κάτι σκληρό.Τι στο καλό; Γιατί πάντα πέφτω πάνω σε πραγματα;

Όμως τότε σήκωσα το κεφάλι μου και είδα πως δεν έπεσα πάνω σε κάτι , αλλά σε κάποιον....

"Θα σου πρότεινα να προσέχεις που πηγαινεις" Είπε κάπως εκνευρισμένος θα μπορούσα να πω.

"Εμ, συγγνώμη δεν το έκανα επίτηδες"είπα προσπαθώντας να δικαιολογηθώ, ενώ στην πραγματικότητα είχα εκνευριστεί με τον τρόπο του.

"Ναι καλά ο,τι πεις" είπε και συνέχισε "Ποια είσαι δεν σε έχω ξαναδεί εδω" Ουάου αυτός ο τύπος είναι ολίγον αδιάκριτος, αλλά εγώ ως κοπέλα που πλέον φυτεί στην Βασιλική Ακαδημία , απάντησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα...

"Ναι, για την ακρίβεια μόλις σήμερα ήρθα. Πήρα υποτροφία για να έρθω εδω" Καλά η αλήθεια είναι πως δεν χρειαζόταν να του το αναλύσω, αλλά εντάξει δεν είπα πολλά πράγματα.

"Αα πολύ ωραια" είπε κάπως χαρουμενος; Δεν μπορώ να καταλάβω.

"Με λένε Λιαμ" είπε και μου χαμογέλασε. Οο Ουάου!

*Ωραίο χαμόγελο*

Μπα έχω δει πολύ καλύτερα , για την ακρίβεια και ο Έρικ έχει ένα πολύ ωραίο και μαγευτικό χαμόγελο

*Καλά άμα το πιστεύεις δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη, αν και ξέρω πάρα πολύ καλά ότι απλά το λες για να μου φέρεις αντίρρηση*

Ναι ναι ο,τι πεις. Τώρα πρέπει να φύγω όμως γιατί έχω ένα ραντεβού με έναν πολύ γλυκό πρίγκιπα.
Η αλήθεια είναι πως αυτή η φωνούλα στο κεφάλι μου, μου σπάει τα νεύρα. Όχι, δεν είμαι σχιζοφρενής απλώς όπως οι περισσότεροι άνθρωποι στις σκέψεις μου υπάρχει το μυαλό κι η καρδιά και η καρδιά συνήθως με εκνευρίζει υπερβολικά.

"Αα εμ , χάρηκα! Εμένα με λένε Ρόζα"είπα κάπως ντροπαλά

"Χάρηκα που σε γνώρισα Ρόζα"

"Εμ, θα είσαι στα μαθηματα που θα γινονται;" ρώτησα από απορία, γιατί αν είναι τότε θα τον βλέπω συνέχεια . Εντάξει δεν λέω ότι θα με ενοχλούσε ο άνθρωπος, απλώς δεν θα με τρέλενε να βλέπω το πρόσωπο του 24 ώρες το 24ωρο.

"Εμμ , για την ακρίβεια όχι" είπε κάπως αμήχανα και συνέχισε "είμαι ο γιος του επιστάτη γι αυτό δεν θα με βλέπεις στα μαθηματα, όμως θα με βλέπεις συχνά τριγύρω καθώς μένω εδώ. Βλέπεις επειδή το πατρικό μου είναι αρκετά μακριά από εδώ , η βασίλισσα έχει δώσει σε εμένα και στον πατέρα μου ένα δωμάτιο με σκοπό να είμαστε πιο βολικά και μερικές φορές βοηθάω κι εγώ τον πατέρα μου με τις δουλειές" Οο ουαου ,πραγματικά τον είχα περάσει για πρίγκιπα.Αλλα δεν με πειράζει τουλάχιστον θα υπάρχει κι άλλος φυσιολογικός σαν εμένα εδώ..

My Prince CharmingWhere stories live. Discover now