Õpetajadest meme

49 6 7
                                    

Ma elan selles samas ühiskonnas, mis teie (eeldavalt, sest kui te seda lugeda saate, mida siin kirjutan, siis ilmselgelt), ja arvan, et ma ei ole ainuke, kes on kokku puutunud memedega. Kõik ilmselt teavad, mis need on ja, kes ei tea, see guugeldab, sest ma ei hakka selle tähendusel pikalt peatuma. 

Mina tahan ja soovin praegu siin rääkida midagi, millega ei pruugi kõik olla nõus, aga mis minu meelest on inetu ja väga üle käte läinud. 

Minul endal on juba poolteist aastat olnud täielik katastroofiline hirm kaamerate ees olla igal pool kooli poolt korraldatud üritustel, aktustel, võistlustel ja kõik muu selline, kuna ma tean seda, et mida rohkem minust imelikke pilte või üleüldse pilte, seda rohkem teevad klassikaaslased nendest meme. 

Aga siin ma ei räägi ka endast. 

Räägin hoopis õpetajatest, kes päevast päeva üritavad meid harida, igaüks omal moel, ja mul on äärmiselt kurb näha, kuidas klassichattides irvitatakse nende üle, tehakse meme. Oleks siis veel, et need oleks naljakad ja mitte nii väga solvavad, aga...

See ei ole enam minu jaoks normaalne, kui hakatakse sõimama kedagi hooraks, lambaks, litsiks ja jagatakse õpetajadest nende ISIKLIKKE pilte reisidelt, kus nad on pool paljad ja nad pole neid pilte isegi avalikult jaganud vaid õpilased on need kuskilt välja nuhkinud- kas siis õpetajate arvutitest või mis iganes. 

Ma väga loodan, et te olete minuga päri ja kui kuskil sellist asja näete, siis anda anonüümselt sellest teada. 

Ma ise kavatsen kooli minna sellest rääkima, aga pean alguses mõtlema välja kuidas, sest meie klassis jagavad neid memesid peaaegu kõik peale minu ja veel ühe n-ö nohkarist tüdruku. Mõned õpilased on veel, aga nemad on täiesti neutraalsed. Ja kuna olen ilmselgelt julgem jne, langeks kitukahtlus kohe minule. Seega ma kogun veel julgust. 

Kuigi lõpetan juba 11. klassi, on mul kümnenda klassi esimesest nädalast mõlkunud peas mõte koolivahetusest, sest ma ei talu meie klassi ja nemad ei seedi ka mind. Võib-olla on asi minus (näen liiga ebasõbralik ja kuri välja). 

Lucsya
28.03.19

ANTILOOGIKA 2019 (III osa)Where stories live. Discover now