''chci,'' ''ale já ne,''

3K 185 16
                                    

Čas plynul. Nebo se spíše řítil jako z příkrého srázu. Zezačátku bylo těžké předstírat, že jsem Blackova holka jen kvůli tomu volovi Malfoyovi. Ale člověk si zvykne na cokoliv.
Drželi jsme se za ruce. A já si neuvědomovala, že držím celý svůj svět.
Psali si dopisy. A já je vyhazovala..
Občas se i políbili. A já si toho nevážila...
Nesl mi kytky, dával mi dárky, z jeho strany mu nenávist čišela jen z očí. Ano, stále jsme se kočkovali a podráželi nohy tomu druhému. Každý den ráno vstávali s očekáváním, co toho druhého asi napadne. Co vyvede. Co nového vymyslí.
A potom přišel ten den.

$$$ $$$ $

Za oknem zpívaly ptáci už hodně dlouho. Od čtyř ráno. Paprsky slunce proudily do tichého pokoje. Když jsem se probrala k vědomí, i přes to světlo jsem cítila, jak se mi stahuje hrudník. Ale nechala jsem to být. Nohy se dotkly chladné podlahy. Upravila jsem se a s Lily se vydala na snídani. Před dveřmi do Velké síně stál Sirius. Pohlédla jsem na něj. Když mě uviděl, rozzářil se. Na tváři se mu ještě zvětšil úsměv.
A já poprvé v jeho očích neviděla nenávist. Přišel mi naproti, chytil mě za boky a jeho teplé rty se dotkly těch mých. Aniž bych si to uvědomovala, bylo to lepší než káva na probuzení. Lily jen zabručela:
''Blacku nech si to na pokoj!'' Přestala však protestovat, když ji střapatý James přilepil na stěnu. Převzala jsem žluté krásně rozkvetlé narcissy a s mým klukem po boku odkráčela na snídani.
Sedl si vedle mě a začal znovu vyprávět nějakou veselou příhodu jen aby uviděl můj úsměv. Pak nám ale před očima prošel Lucius Malfoy se svým novým objevem. Narcissou Blackovou. Zářivě a hlasitě se smála a nás si ani jeden nevšímal.
''Tak už moji ochranu před ním očividně nepotřebuješ...'' šeptl.
Když jsme spolu došli na můj pokoj, nikdo z holek tam nebyl. Sirius se znovu přilepil na mé rty. Držel mě za boky a já si pomalu uvědomovala jak mi na něm záleží. Blíže určeno, myslela si, že jsem si toho vědomá.
''Siriusi ne, já to nechci!'' odtlačila jsem ho. Jeho oči ztmavly.
''Já ti tu podlejzám, dělám ze sebe úplnýho blba a ty pro mě máš udělat jednu věc a nejseš toho schopná?!''
Cukla jsem sebou. Co si o sobě myslí?!
''Nikdo tě o dárky ani o ochranu nežádal! '' vrazila jsem mu facku. Zalapal po dechu.
''Malfoy má jiný zájem, už mě nepotřebuješ. Jdu si najít holju, pro kterou nebude problém nastavit p*ču, kdy budu chtít!'' třísknul za sebou dveřmi. Začaly mi stékat slzy.
Ne, nebudu kvůli němu brečet... Jsem silná.

"Sáhni jí na zadek!" {Neplecha Ukončena}Kde žijí příběhy. Začni objevovat