chapter 4

4.6K 276 150
                                    

ELISA

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ELISA

Miksi aloin selittää aivo-orgasmeista? Voi jumalauta. Ei kukaan katso asmr-videoita. Paitsi minä. Nyt tuo tyttö varmaan ajattelee että olen ihan psyko tyyppi. En edes tiedä, miksi yritän tehdä vaikutusta häneen, hän on selvästi hetero ja pitää minua ihan oksettavana lepakkona. Hän ei ole puhunut minulle sanaakaan sen jälkeen. Kosteista hiuksistani putoilee pisaroita kapalle, kun istun jälleen parturin tuolissa selaamassa puhelintani ja salakuuntelen heidän keskusteluaan samalla kun harjoittelija leikkaa hänen hiuksiaan.

"Meinaatsä mennä lukioon?"

"Joo, kyllä mä aattelin hakea."

"Mäki teen kaksoistutkintoo, aika rankkaa se on mut halusin myös samalla ammatin itelleni", harjoittelija alkaa selittää koulunkäynnistään. Okei, pisamatyttö on samaa ikäluokkaa kanssani. Itsekin menen ensi vuonna lukioon. Haluaisin muuttaa isompaan kaupunkiin, mutta en ole valmis vielä jättämään perhettäni. Pikkuveljeni on murrosiän kynnyksellä ja eihän siitä tule mitään, jos hän jää tänne ilman minua. Jonkun pitää huolehtia, ettei hän ajaudu hämäriin porukoihin. Jonkun pitää opettaa sitä juomaan kaljaa, ja sen on oltava minä. Ville pukeutuu aika samalla tavalla kuin minä, hänellä on myös jonkinsortin rock-vaihe. Olen niin ylpeä isosisko, kun tänäkin aamuna hänellä oli Mötley Crüen bändipaita ja pillifarkut. Söpö seiskaluokkalainen. Onneksi hän on niin kova jätkä, ettei häntä kukaan kiusaa. Ja kaikki tietää minut ja sen, ettei meikäläisen kanssa kannata pelleillä.

"Olit ihan oikeessa niistä aivo-orgasmeista", tyttö sanoo ja hätkähdän. Nuo suloiset ruskeat silmät tapittavat minua peilin kautta. Hän puhuu taas minulle.

"Nonii mähän sanoin", virnistän takaisin.

Tyttö nostaa suupieliään aavistuksen ylöspäin ja sulkee silmänsä, hän näyttää nauttivan tilanteesta erittäin paljon. Olisinpa minä aiheuttamassa hänelle tuota nautintoa. Joku tuossa tytössä vetää minua niin paljon puoleensa. Kuinka söpö hän oli, kun hän kiljaisi kampaajan leikatessa ensimmäisen osion 20 senttiä lyhyemmäksi. Ja kuinka hän sen jälkeen alkoi hihittää käsi suunsa edessä, kuin peläten että nolaa itsensä. Huomaan tarkkailevani häntä, koska hänen silmänsä ovat kiinni, niin hän ei sitä näe. Hänellä on niin kaunis luusto kasvoissa. Terävät leukalinjat ja korkeat poskipäät. Veistoksellisen kaunis kapea kaula, jota nyt tuo tuleva polkkatukka korostaa vielä entistäkin enemmän. Ja nuo huulet. Voi luoja. Hyvä etten ala saatana huohottaa.

Tyttö avaa silmänsä ja huomaa tuijotukseni. Käännän vaistomaisesti katseeni takaisin puhelimeeni, mutta olen kuulevinani pienen hymähdyksen tytön suunnalta. Se kuulosti positiiviselta hymähdykseltä, mutta toisaalta en ole varma. En uskalla katsoa. Kuka vitun friikki tuijottaa herkeämättä kampaajalla toista asiakasta?

Harjoittelija avaa viimeisen klipsin ja leikkaa viimeiset pitkät hiuksenpätkät, jonka jälkeen hän pörröttää niitä. Lopputulos on uskomaton.

E + EWhere stories live. Discover now